Thursday, June 27, 2013

Jika Baby Zahrah Update Blog

Assalamualaikum semua... hari ini zahrah bangun awal hm... sekitar jam 3 pagi begitu... hm... mungkin kot? sebab zahrah tak pandai lagi tengok jam ni hihihi. Zahrah pun tak tahu kenapa... bila zahrah  bangun saja, confirm ayah dan ummi pun turut bangun, macam diaorang tahu pula zahrah tak tidur. Selalunya bila zahrah bangun awal ni... kasihan juga tengok kat ayah dan ummi tapi... nak buat macam mana kan? dah terjaga hihihi. Tak kira jam berapa... asal zahrah bangun mesti ayah dan ummi temankan, selalunya bila zahrah bangun dari tidur... zahrah nak menangis saja, tapi selalunya tak jadi nak menangis sebab tergelak tengok lawak dari ayah dan ummi. Zahrah pelik sangat? walaupun nampak muka ayah dan ummi keletihan... senyuman di wajah diaorang tak pernah hilang. Mesti ayah dan ummi sayang sangat kat zahrah, sukanya!. Teringat zahrah... satu ketika tu... zahrah sakit perut, so ayah cepat-cepat mengangkat zahrah... nampak muka ayah risau sangat... tapi... nak buat macam mana zahrah tak pandai bertutur lagi hihihi.

Tapi tak tahu macam mana? ayah sentiasa faham kehendak zahrah... terima kasih ayah (i love u). Ummi pula sentiasa ada disamping zahrah, selalu cium dan dakap zahrah hihihi... seronok sangat! (i love u). Ohya! sekarangni zahrah dah pandai menyusu botol, mula-mula tu susah juga nak biasakan diri tapi sekarangni hm... bolehlah. Teringat  hari tu... tangan ayah melecur gara-gara terkena air panas untuk memanaskan botol susu zahrah, kasihan kat ayah... zahrah tahu mesti ayah kesakitan sangat waktu tu, tapi depan zahrah... ayah sentiasa senyum. Begitu juga dengan ummi, ada sekali tu gara-gara terkejar-kejar menjaga zahrah ummi terlanggar pintu bilik, tapi... ummi pun macam ayah... sentiasa senyum. Terima kasih ayah dan ummi... InsyaAllah zahrah akan jadi anak yang baik dan akan menjaga ayah dan ummi bila zahrah besar nanti... Oklah! rasanya sampai disini saja buat masa ini ya, zahrah nak tidur dulu... ayah dan ummi dah stanby kat buaian tu hihihi. Happy blogging semua (tiru trademark ayah).




p/s : rasanya... macam ni kot zahrah update blog nanti huhuhu~

32 Komen:

wantie said...

wah...panjang jugak si babay ni buat entry..

Aku Penghibur said...

aloo comelnye :) pandai menaip :) happy blogging budak kecik comel

puteri kasih said...

wahh baby zahrah dah pandai buat entri yer..lepas ni biar baby zahrah jelah yang buat entri blog..hahaha

Nao Mei said...

hihi...alolo tomel nya baby tu...minta boleh..hihi

Mizz Aiza said...

semoga zahrah jadi anak yang solehah.. zahrah sayang ummi dan ayah..

Sop said...

comel nyer baby zahrah :)

Mieza Jhaa K said...

Wahh Zahrah dah pandai menaip ye.. bangganya Zahrah dpt ibu bapa yg penyayang..

Aziz Safian said...

alololo..tomeinyeeee..gerammm!..nk kna cubit pipi tuhh..heheh.. :D

Zaza said...

comelnya zahrah..manis je =)

Mia Liana said...

amboi.... siap berangan lagi baby zahrah update entri ni heheeh... cute..

Kisah Si Dairy said...

kesian kat mak ngan ayah zahrah..hehe..moga jadi anak yang solehah yerk..comel dia

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..terbaiklah baby zahrah..bangun tidur terus kamu buat N3 ye comel lote..ermm dah tahu dan nampakkan pengorbanan ayah dengan ummi..oleh itu kamu mesti menjadi anak yang solehah ye..suatu masa nanti bila kamu dewasa kelak..jangan mengeluh apabila ibu bapa kamu menganggu lenamu ye lantaran meminta bantuan..moga baby membesar dengan rahmat ILAHI.. :)

Nurul Farahizzati said...

alolo.. comelnya baby zahrah update blog mcm tu.. tapi, kalau krole yg tolong updatekan, itu namanya masuk lif tekan button sendiri.. hehehe..

Elma said...

comelnyaa baby zahrah! =)

Nur Azwa Edora said...

zahrah comey ... besar nnty jadi budak baik budak pndai ea syg ... <3

liana sulaiman said...

comel nyer

azman said...

happy blogging zahrah.. pi le tido

ANISRAHIM said...

waaaa comelll!

adzairdawati makdara said...

alololo tomey.. bakal blogger juga ni hehe

Norhasniza Khalid said...

COMELNYA BABY ZAHRAH, SEMOGA JADI ANAK YANG BAIK YE CAYUNKK!

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

ok baby zahrah nanti bila2 baby zahrah ada cerita tentang ayah dan ummi lagi boleh sambung entri ni lagi ekk...

i love u 2.. bye

MizzTina said...

ngah bayangkan zahrah menaip entry ni smbil gelak²..hahaha.. comel!!

S.K.A said...

pandai beby bt entri he3..trima ksih bt ayah dn ummi :) pgorbanan mu cukup besar..comel sgt zahrah ni..

el said...

kecik2 dah pandai wat n3..salute bb zahrah..blogger to be born hahaha
giliran krole lak kul 3 pagi berjaga..el dah lalui semua tu hehehe

Nana Liena said...

hehe..Zahrah putih sangat la..comel betul..rasanya kalau dah ada anak mmg dah set time kot bila nak bangun. ^^

Cik Ain said...

bambam nya ,alahaiiii comellll huhu

Shaiful Zaidi said...

salam krole...comelnya baby Zahrah..dah besar.

hana hadi said...

bum bum zahrah ni..

khairul hassan said...

comel nya Krole !

teha said...

waaa... baby tu comell ! :)

AiSyA LiEzA said...

jadi anak y taat pada Nya n ibu bapa ya baby zahrah ^^ comeyyy jee :)

Siti fironika said...

insyaAllah, semoga baby Zahrah jadi anak yg solehah bila besar nti...