Tuesday, March 1, 2011

Pagi Yang Indah

Wuahhh....!!!kenapa krole kata pagi ini pagi yang indah??? ups...lupa pula , selamat pagi semua...!!! hehehe...macam mana krole kata tak indah hari ini , buat julung-julung kalinya krole diberi balik awal dari kerja~yeahhh!!!hahaha...best pula , sebenarnya krole bergurau dengan incharge krole semalam , kata nak balik awal kalau boleh???~ sekali incharge bagi da ~ wuahhh!!!happynyaaaa!!!terima kasih!!! (macam bunyi aleycats) , keluar-keluar je dari tempat tugas krole terus pergi ke cafe yang terletak tak jauh dari tempat tugas krole,memang biasa buka awal tauke kedai ni , perghh!!!komfirm kaya!!!ngeee~masing-masing punya rezeki kan???aikk!!!keluar topik pula,ok lepas breakfast kat sana tadi~krole perasaan cuaca berubah menjadi mendung,wuahhh!!!ni tak boleh buang masa ni...kena gerak awal kalau tak kuyup aku(kata krole pada diri sendiri).krole pun apa lagi start enjin motor.

Dan tarik throttle kuat-kuat membelah angin pagi yang dingin,sekali tak sampai 10 saat krole merempit,yessss!!!hujan!!!!yeahhh!!!hahahaha...basah kuyup krole~terus tergelak seorang krole tadi,apa taknya semalam baru je buat entri pasal mandi hujan,sekali pagi-pagi buta ni dah mandi hujan dah krole~ngeeee...ohya,sebelum krole terlupa...cuba tengok kat ruangan "official owner" tu...apa yang korang nampak???yahhh!!!betul krole dah letak cbox kat blog ni,yeahhh!!!ok itu saja...ngeee~



p/s : morning~

30 Komen:

Novelgurl said...

salam..hehe sukanya..pagi^^

caliph shuriken said...

krole saja plan nk mandi ujan kn, hukk..

waa.. best ada kotak nk jerit2 blk ^^

latest en3: ~ the law of attraction ~

Rama2Ungu said...

hoho..hepinye dia....have a nice day n semoga trus ceria2 hari ni yer:)

suke dah ada kotak jerit tu..bleh chat lg lps ni kan:)

nur said...

morning too.. pagi yg basah..
Jemput join GIVEAWAY :ALL IN ONE

CahayaCintaIlahi said...

morning too
krole keje ape ek?

ch!natsu said...

wahaha dah letak blk..
nape ttbe ltk blk? ngee~
btw m0rning..
hope arinie spnjg ari indah.. =)

nadzirah aqilah said...

morning to awak juga~~
semoga permulaan pagi yang indah menceriakan lagi sepanjang hari..

errr... kiut bekas air domo tu.. krole punya?

saya shea said...

ish ! mesti nak ade domo tao . buat org geram ! hee . nak gak coffe cup domo . sure tk buang . hee :)

gud monink ^^

Rainbow said...

pagi2 dh la sijukkk, hujan lagi..huiii mau frozen jp g..

tgn rain kebas kalu rempit pg2 ni..
dh laa kalu stop kat trfik light tu, kiri kanan laki je naik moto. jeling je laa hihi

forever love said...

yeay! dah ada kotak jerit...boleh jerit sampai abs suara lepas nie

sicKo^ said...

lenkali klau ko tgk hari nak ujan.. takyah mandi kat umah :p

krole said...

novelgurl=huhhu mmg suke pong~

krole said...

caliph=thanks atas sokong caliph selama ini...inilah yg mmbuatkn krole buh blk cbox tu..yeahhh!!!

krole said...

rama2ungu=huhuhu mmg suke pong wak~ngeee...yeahh!!!

krole said...

nur=wuahh!!thanks atas jemputan nur..insyallah kalo xdak hal..krole join pnye ngeee~

krole said...

Cci=keja kat jabatan penjara...wader je wak~ngeee

krole said...

ch!natsu=ngeee..sal otai2 suh buh lik ngeee~

krole said...

nadzirah=ahaks x r wak..tu amik kat google je~

krole said...

saya shea=nnt krole balanjew wak cup ni..kalo krole jumpe ngeee~

krole said...

Rainbow=wuahh!!rupenye senasib r kte ni wak ngeee~

krole said...

foreverlove=yeahhh!!jeritlahhh..amat dalu2kn~

krole said...

sicko=huhhuu baik!!!ngeee~

forever love said...

hehe..dah jerit da..hihi

krole said...

wuahhh!!!jerit balas kat tmpat dia ngeee~

forever love said...

warghh!! tatotnya

ain revival said...

ain da fobia naik moto time hujan ...
ni gara2 accident sebab jalan licin 2 minggu lepas~huhu

sarah mohamad said...

suka cup tuu :)
domo la .. unik betul .

krole said...

atiq=huhu jgn takkot~

krole said...

ain=wuahhh!!!hrp smuanye ok ye wak~hati2 len kali~

krole said...

sarah=mmg unik..nnt nak cari r ngee~