Saturday, March 5, 2011

Vote Krole: Pencarian 10 Blog Tercantik

Korang semua masih ingat tak krole pernah buat entry berkenaan nak join "pencarian blog tercantik" hah!!! tak perasaan??? adus~ dipendekkan cerita krole tercalon didalam peraduan ini dan disini krole mohon jasa baik member-member semua untuk mengundi krole sekiranya korang semua rasa krole layak mendapat gelaran ini ahaks~ dari pagi tadi krole perasan akan entri-entri yang dibuat oleh member-member blogger yang tercalon dalam peraduan ini dan krole tengok sambutan yang mereka dapat amatlah memberangsangkan, ini kerana bila krole tengok sendiri blog mereka, perghhh!!! memang superb!!! rasanya kalau dibandingkan dengan blog krole ni... jauh ketinggalanlah!!! tapi krole sentiasa berpegang kepada prinsip ni "lain orang lain minatnya" so sekali lagi krole nak menyeru kepada semua member-member diluar sana undilah krole sekiranya korang rasa blog krole cantik ya~ bagi yang dah undi krole, terima kasih krole ucapkan... korang memang terbaik!!! hehehe. Ohya sebelum krole terlupa, sekiranya korang ingin mengundi sila klik sini.

Undilah dengan ikhlas dan pilihlah blog yang benar-benar layak~ ok!!! dan lupa undi krole ya!!! vote for krole!!!



p/s : vote!!vote!!vote!!!for...!!!krole...!!!

6 Komen:

♥ Ana Joe ♥ said...

okey..sudah vote! hehehe.

NuSaNa NoSa 91 said...

hahahaha~ keen blom buang undi lg.. sape nk cukopkn kuota lg?? nnti keen buang 1 utk krole.. blog krole cantik pe.. gud luck yep~ tehehehehee~ ^_^

ahmad endo said...

pas ni aku try undi...hehehe

krole said...

Ana joe=wuahhh!!thanks wak...

krole said...

keen=wuahhh!!tq keen.krole hargai sgt~

krole said...

ahmad endo=wuahh!!!bgui2..vote for krole ngeee~