Thursday, March 24, 2011

" Giveaway BCSH 3rd Anniversary "

"Tak Banyak Cakap, Tapi Banyak Nak Tulis", wuahh!!! suka dengan ayat ini~ nak guna??? dah terlambat ahaks~ ayatni krole dapat dari header seorang blogger iaitu blogger syufa. Kenal tak??? mesti kenalkan??? kalau ada yang tak kenal sila klik sini untuk berkenal-kenalan dengan beliau, huhuhu... ok hari ini secara rasminya krole ingin mengikuti GA yang dianjurkan oleh blogger syufa ini dan untuk pengetahuan semua GA ini dianjurkan bertujuan untuk memperingati hari anniversary blog beliau, wuahh!!! mesti happy blog dia kan??? ada owner yang perihatin. Tapi mula-mula membaca entri GA yang beliau anjurkan memang terkejut gorilla krole, nak tahu kenapa??? GA ini dianjurkan sempena anniversary ke-3 blog beliau wuahh!!! memang respeklah kat blogger syufa ni!!! mana taknya respek??? kalau ini merupakan anniversary yang ke-3 bermaksud beliau sudah mempunyai blog sendiri seawal usia 18 tahun kerana pada tahun ini beliau berumur 20 tahun, perghhh!!! krole waktu umur 18 memang tak tahu langsung benda-benda macamni ahaks~

krole harap dengan penyertaan krole ini dapat lagi merapatkan hubungan persahabatan kita yang baru saja bermula ye wak~ dan krole doakan semoga awak sentiasa maju dimasa akan datang!!! yeahhh!!! ohya sebelum krole terlupa bagi memenuhi syarat GA ini krole kena mengetag seorang member blogger untuk join GA ini, dan krole harap member yang ditag akan join ya~ orang yang bertuah itu adalah.... Dram... Dram... Drammm!!!(bunyi dram hihihi)

blogger assoyfinger67



p/s : hrp2 menang ngeee~

7 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

good luck wak~~ saya doakan awak menang.

c-tea said...

huhu...ct nak join jugaklah...hehe

syufaa said...

hihi..tenkiuuu join GA syufaa! goodluck okayy! ^_^

krole said...

LM=wuahhh!!thanks wak~

krole said...

c-tea=wuahh!!join jgn x join ahaks~

krole said...

syufaa=thanks syufa hihihi..suke2 dpt join GA wak~

Maii said...

tahniah! :)