Saturday, March 19, 2011

Terima Kasih Awak

Terima kasih awak~ sepanjang perkenalan kita krole memang sentiasa senang dan selesa dengan awak~ awak juga merupakan salah satu sumber inspirasi krole didalam dunia blogging yang penuh panca roba ini...perghhh!!! terlebih sudah~ begini sebenarnya sewaktu krole tengah berBW pagi tadi menerjah member-member semua krole terjumpa satu entri yang membuatkan krole terharu sangat iaitu entri daripada blogger lady miza atau lebih mesra dikenali sebagai LM, korang mesti tahukan??? blogger ben ashari ada membuat segmen saya sayang blog ini??? aha~ tahu pun... krole terharu sangat kerana rupa-rupanya blog krole amat disayangi oleh blogger LM yang famous and da bom gitu~ wuahh!!! teruja dan terharu sangat, dan disini krole ingin awak tahu bahawa krole pun amat sayang dengan blog wak yang tak pernah kering gusi dengan entri-entri yang menarik. Krole harap wak akan terus berblogging sampai bila-bila.

Kerana krole akan selalu sokong blog wak selagi nyawa dikandung badan. Terima kasih wak... tak pernah krole rasa seperti begini, rasa dihargai sangat!!! ohya sebelum krole terlupa, mula hari ini krole akan kerja shift malam selama seminggu, so kepada member-member semua~ silalah jenguk blog krole ini ya... kerana keesokkanya krole pasti akan membalas jejak-jejak yang anda tinggalkan dichat corner krole itu dengan kadar segera....yeahhh!!!



p/s : kerja...kerja...!!!

12 Komen:

sarah mohamad said...

suka jugak blog LM ni. hihi.

i am S!L4H.. said...

wahhh. ade org syg kt blog pkcik. perghhhh

Norhayati Rostam said...

Wah..
Jelesnye

krole said...

sarah mohamad=wuahh!!!same r kite wak!!!ngeee~

krole said...

silah=huhuhu...hepynye pakcik silah!!!ngeee...silah x cayang blog pakcik ke???hihihi~

krole said...

cahayamylife=ngeee...bes wak!!!rupe2nye..ade jgk yg cyg blog ni ngeee~

i am S!L4H.. said...

heheee. x syg tp rase nk wt tdo je blog nih. hahaha

krole said...

silah=hihihi..bawak r...ngeee~x kcah pon~

Mijie said...

la krole kan blogger famous, msti ade yg suke kan..;)

i am S!L4H.. said...

hehe. pkcik krole kn antare blogger yg disukai. hakhak

krole said...

mijie=wuahhh!!!indunye ngan mijie...yeahhh!!!mne de..krole dak hingusan g ngeee~

krole said...

silah=ahaks..jgn kata g2..segan lak pakcik...ngeee~baru g...cam x layak je~ngeee