Wednesday, October 27, 2010

Follower Ke-1000

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari ini krole happy sangat kerana member-member yang follow blog krole dah mencecah seribu(yeahhhhh~!!!),alhamdulillah juga krole ucapkan kerana ramai yang sudi ikuti blog krole yang tak seberapa ni~lagipun krole tau penulisan/pengolahan krole tak berapa menarik berbanding member-member yang lain(adus byk g kne blajaq),tapi terima kasih krole ucapkan kepada semua kerana sudi follow blog kroleZONE ni.okai entri ini krola tujukan khas buat blogger Eya Nadia iaitu merupakan follower krole yang ke-1000(yeahhh~!!!)krole harap wak suka dengan entri ni~

okai blogger Eya Nadia ni merupakan seorang pelajar yang menuntut di Johor Bahru dalam jurusan perakaunan(wuahhh terernye~),krole dah cuba cari kat mana wak belajar tapi tak jumpa juga,sory yer~okai kita sambung semula,beliau berasal dari latar belakang keluarga yang berkerjaya dan suka meluangkan masa bersama rakan-rakannya,seorang yang berjiwa kental namun pencinta warna merah jambu(kre ade taman g r hati tue heee).suka kepada seni dan seorang pendengar yang baik kerana beliau sangat suka bercakap,namun yang amat penting sekali beliau amat menyayangi rakan-rakannya.so apa lagi,jom kita terjah ramai...klik sini.


p/s : yeahhhhh~!!!mood hepy :)

33 Komen:

YatieOwner said...

1st! taniah to her...yehu!

EYA NADIA said...

Wahhhhhhhhhhhhhhh.....tq yatieOwner. It's me. ahaks.

EYA NADIA said...

Krole.krole.krole.krole.krole.(berape bnyk da nk pngil) TQ la. sukew sgt. keep in touch k. sayang dier lebih. (auw,gatainye daj eya nie) haha : )

Aisyah AR said...

wah!!!! congratz!! u deserved that much follower!!! huhuuu....heppy for u!! heppy blogging ya!! =)

Afiq Bukhari said...

congratz krole :) da leh jadi blogger otai ni :D

Amy Syaquena said...

salam..

tahniah ye..

Tomato Gurl's Life said...

congrats krole dah 1k follower..tue menunjukkan krole ialah blogger disukai ramai..cik tom pn suka blog ni+tuan blog juga..ahakz~

nurkaloi said...

amboi suke dye....tahnia tahniah.... bile plak aku nk cecah angka uh...hmmm kekeke

Zura said...

tahniah k-role

Cik Moon said...

waaaahh.. tahniah2...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tahniah krole..

tiefazatie said...

tahniah krole!kamu mmg hebat la!salute2...hihi..=D

F.I.C.K.R.Y said...

Tahniah Fikk ucapkan kat Krole pasai dah cecah 1k followers...
Teruskan misi berblogging dengan kerapnya!!!

Yeahhhh!!! Bak kata orang cina,
加油!加油!
(=

krole said...

yatieOwner=hehehe~

krole said...

eyaNadia=hehehe insyallah wak...keep in touch jgk ngeee~

krole said...

Aisyah AR=wuahh tq wak~krole hargai sgt...

krole said...

afiq bukhari=hehehe lom g afiq~krole dak hingusan g~

krole said...

amy syaquen=wuahhhh tq2 wak~

krole said...

cik tom=wuahhh tolker wak...wuahhh malunyeee~

krole said...

nurkaloi=hehehee nnt dpt r tu heee,truskan berbloging wak yeahhh~!!!

krole said...

zura=wuahhh tq zura...

krole said...

cik moon=wuahhh tq2 wak~besnyyyeee

krole said...

miza=wuahhh trimas wak...

krole said...

teafazatie=wuahh tq wak~krole x hebat mne pon...wak lagi r..BE smpi 11 hehehe...krole ade bce entry wak~

krole said...

sparkz=hahaahaha~pe maksud tu bro~

krole said...

to all=sory lmbt reply...busy skit r ngeee~luv u all..

Sasa Al-Sharif said...

wow, akhirnya dah capai 1000. tahniah bro :)

ASSOYFINGER67 said...

tahniah....apa yang penting kerjasama....apa yang penting kerjasama..wonder krole ...yeahhhh!

nurkaloi said...

baiklah wak yer....sye teros berblogging yer....

krole said...

sasa=tq bro sal sudi follow blog krole ni~

krole said...

assoyfinger67=hahaha wonder krole...okai jgk bnyi tue~

krole said...

nurkaloi=wuahhh suke sgt dngaq ngeee~keep in touch okai~

mamiraysha said...

Tahniah! Tahniah! banyaknya follower dia.. usaha tangga kejayaan ye tak? jelesnya.. saya punya follower 2% je dari follower kamu..huhu..