Thursday, October 28, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole ditag oleh blogger Mish iaitu antara blogger tegar yang amat krole hormati didalam dunia berblogingni(tq wak)~eh?lupa pula,Mish tag krole untuk mengikuti "giveaway" yang dianjurkan oleh blogger Atie,wuahhh rupanya member krole sorang ni ada membuat GA(yg prtma g tue yeahhhh).yang bestnya hadiah untuk GA ni memang teramatlah menarik,kalau korang tak percaya klik sini untuk lihat sendiri hadiah yang ditawarkan oleh blogger atie untuk GA ni~jom ramai-ramai terjah.

ohyer krole kena tag seorang untuk mengikuti GA yang best ni,so orang yang bertuah adalah...jeng...jeng...jengggg~(eh cam men2 lak,ahaks) :

1.ciktom


p/s yeahhhh~!!!sapa ade bat GA g heee~

10 Komen:

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu tag cik tom..
cik tom nak join kasi support kak kak atie+dah lama xjoin ga ni..hihi..

atie aizam said...

Salam.. atie dtg tengok penyertaan krole ni.. semua syarat dah dipenuhi, tkasih yer join GA atie ni.. Good Luck k!

krole said...

ciktom=wuahhh bgui2 wak~tq yer sudi terima tag dr krole~

krole said...

atie=wuahhh tq2 wak..wish me luck heee~

n4dh!3r4 said...

awk gud luck tau.. nad join gak GA ni.. untung2 kita ade luck kan.. hehe :D

i am S!L4H.. said...

ehehe...krole,nk tnye..blog ni ad pkai sftware ape2 ke bg loading cpt?laju je die loading~

**sori tnye kt cni~
shoutmix dh limit..nape erk bole limit?

krole said...

nadhiera=wuahhh bgui2...kte tngok sapa bertuah nnt hehehe~

krole said...

silah=mmm..bkn g2 wak..krole kurangkn widget kat blog ni~yg prlu jew...owhhh sal limit shoutmix krole 60 post dlm 1 jam...standart,sory yer wak~

najihah sahami said...

KROLE>>mish jenguk GA krole..waa...kr0le wat dengan jayanya lol..tenkiu cz puji2 mish gitu..padahal xla tegar mana..haha....

semoga kita bertuah yerw...cik tom jugak..hee~

krole said...

mish=wuahhh mmg tol r pe yg krole kate tue ngeee~smoga kte bertuah yeahhhh~!!!