Tuesday, October 12, 2010

Tag dari Kax

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...wuahhhh hari ini krole dengan gembiranya hendak mengucapkan jutaan terima kasih kepada blogger Kax yang ngetop(hehehehe)kerana sudi meberi tag ini kepada krole,krole akan cuba jawap tag ini dengan sebaik mungkin yer wak~

1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
-keluarga...i mean ibubapa~

2. benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
-mmmm...ubat selesma~hehehe bru jew semalam...

3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
-kalau boleh dikg...tema gothic hehehehe~

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
-seriusly...uwahhhh lom g r...adussss~(doakn krole jmpe jodoh secepat mgkn yer heeee)


5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
-uwahhh krole lom ade awek g r...kan da gtau di atas...uwahhhh~!!!

6. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
-komik naruto,kreko,mastika dan remaja~

7. dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
-uwahhhh nape tnye g,kan krole da kate xdak..(sedih2 hehehe)


8. apa name penuh korang?
-Md Khairul Mukhlis Bin Jusih

9. antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
-dua2 sekali yeahhhh~!!!i luv my mum n dad~

10. namakan orang yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?
-faizal tahir...sebabnye x yah r krole gtau ngeee~ohyer n suju tu heeee...

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
-mesti r heee~tapi kengkadang hantaq dobi jgk ngeee~

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
-balik kampungggggg~!!!

13. pilih satu, peluk atau cium?
-dua2 sekali heee...

14. beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?
-pencinta agama,pencinta Allah,Sayang kedua ibubapanya.

15. 5 mende yang korang sayang sangat dalam hidup korang?
-agama,Allah,anak patung,ibubapa,adik beradik,kawan2(ups lebih da heee)

16. 5 lagu yang korang suke dengar?
-sum41,good charloote,bunkface,faizal tahir,suju,wonder girl(ups terlebih kat sni jgk heee)

17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
-mmmm,yg ni biarlah jadi rahsia hehehe gurau jew...krole lahir 18/11/1986 last sambut dalam mimpi hehehe(x smbut pon)

18. orang2 blogger yang korang nak tag.
-okai wak yang ni krole tag kat shoutmix jew yer,bkn pe x tau nak tag sapa g ngeee...sal ramai da krole tag baru2 ni...

19. cerita cikit blogger pertama yang korang tag.
-yang paling first adi_tau86,dia yang mengenalkan dunia blog ni kat krole,buat skngni dia busy skit so xdpt nak on9 da~uwahhhh


p/s : wuahhhh da siap yeahhhh~!!!

4 Komen:

apiz said...

ada award untuk awak

krole said...

wuahhh tq2~yg mne ek???

ASSOYFINGER67 said...

salam krole...shout box kao dah full!!!huhu

krole said...

assoy=hahah sory2 yer~