Tuesday, October 5, 2010

Follower Ke-900

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2...terasa macam sekelip mata je,follower blog krole yang dulunya hanya 100 orang blogger kini sudah mencecah 900 orang blogger dah,yeahhhh!!! terima kasih krole ucapkan kepada semua yang sudi follow blog krole yang tak seberapa ni,kerana korank semualah blog krole semakin hari semakin meriah...dan entri ini khas krole tujukan kepada follower krole yang ke-900 iaitu tips.

yahhh!!!ini dia orangnya...tapi krole dah cuba cari nama sebenar tips tapi tak dapat juga (sory yer wak)~beliau merupakan seorang peminat komik shin-chan,dan conan,dan bagi pendapat krole la~rasanya tips ni seorang berpendidikan dalam bidang perubatan(tolker wak???),ini kerana blog beliau berkisarkan cara hidup yang sihat iaitu dengan memberi tips-tips untuk menjaga badan(diet),kalau korank nak tips2 diet bolehlah singgah keblog beliau dengan mengelik disini...kerana blog beliau menyediakan pelbagai tips2 diet yang amat berguna.


p/s : wuahhh sapa2 lagi nak follow krole???

12 Komen:

syaza kelyza said...

congrats ;)

krole said...

syaza=wuahhh tq2 wak~ngeeee...

aSmiDar said...

tahniah krole..:)

krole said...

asmidar=wuahh tq2 wak:)

gdoupt_monster71 said...

tahniah bro...moga lebih berjaya

Scya LollitA said...

manyakkknyee follower dye :D

krole said...

jeman=wuahhh amin~

krole said...

scya lollita=wuahh tq2 wak~

blog-tips-kurus said...

uuuuuu...900th=me?
wahai incikKrole yg encem (encem kan?!), x buzz pon nak inteprem me kat sini? suke sgt. Merci beaucoup!

krole said...

tips=hehehe~sory wak lpe lak ngeee~

Tomato Gurl's Life said...

sb krole best..peramah..tue ramai suka follow :)

krole said...

cik tom=wuahhh tq2 wak...wak pon peramah jgk hee~