Sunday, October 17, 2010

Award dari Apiz

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2,hari ini krole secara rasminya digelar sebagai blogger harapan???(sila muntah bagi yang menyampah,heeeee).okai sebenarnya hari ini krole nak buat award yang dianugerahkan oleh blogger Apiz a.k.a Anak Muar iaitu "Anugerah Blogger Harapan"(wuahhh ada harapan ker???) ,mesti ramai yang dah kenal blogger Apiz kan??merupakan seorang blogger yang masih baru lagi namun berdasarkan pemerhatian krole,ui kira popular juga Apiz ni(yeahhh keep it on)~so jom kita ramai-ramai terjah blog dia yeahhhh~!!!.


hehehe~krole rasa Blogger Apiz ni seorang yang kuat melawak ataupun jenis yang happy go lucky~macam mana krole tak kata gitu,cuba tengok jew apa yang dia isi diruang profile dia...hahaha~tergelak seorang krole(ups jangan over laks),sebenarnya krole buat gini adalah untuk berterima kasih bebanyak kepada Apiz,kerana sudi memberi award ni kepada krole dan entri ni khas krole tujukan kepada Apiz,agar silaturahim diantara kita semakin erat dan insyAllah satu hari nanti akan ditemukan didunia nyata(perghhh ayat tu~).


p/s : cute kan award tue???jgn jeles...

6 Komen:

amira said...

tahniah! =) tingkatkan usaha..
hehe.. mcm komen cikgu dalam buku rekod sekolah pulak.. hee

krole said...

amira=hehehe baik cikgu~

Yanie J said...

congrt krole...
hikhik

ecah..merangkap anak cik nan said...

ecah pon ade satu, krole..bgus btol si pemberi award..die xtau ecah ni xleh harap...kui3..

tahniah...kalo ade award blogger cun@comel, bg ecah tau!x bg ecah ban blog krole (ugut nih)hahahaha

krole said...

yanie j=hehehe tq yer wak~

krole said...

ecah=hehehe insyallah kalo krole dpt award tue yer~