Saturday, October 23, 2010

GiveAway dari Kisz

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,hari ini krole ada berita baik untuk dikongsikan bersama korang semua...okai siapa yang suka plushies???tengah krole blogwalking tadi krole terjumpa satu GA yang dianjurkan oleh blogger Kisz,krole pun survey r~wuahhh memang best kerana GA yang dianjurkan amat mudah dan hadiahnya pula merupakan plushies yang amat cumil(yg bestnye plushies tu buat sndiri tau).sebenarnya sebelum ini beliau ada membuat giveaway tapi krole tak sempat nak join waktu tue~so kali ini krole harap krole dapat r,ngeeee~




okai syarat-syarat untuk mengikuti GA ni amat mudah :

1.jadi follower Kisz
-krole memang lame da follow wak kan~yeahhhh...

2.tinggalakan komen dipost beliau
-setel~ngeee...

3.letakkan 3 gambar kiszdolls kat post beliau kat dalam post korang
-tu kat atas nuuuuuu~

4.jangan lupa bagi tahu kategori mana yang anda sertai
-beres...yeahhhhh~!!!

untuk mengetahui dengan lebih lanjut sila klik sini


p/s : wuahhh plushies2 ni mmg cumil....

12 Komen:

Amyna said...

owhh simple syarat2 nya ehh.. nak join juga lah..

krole said...

myna=yer~jom kte meriahkan GA dari kisz ni heee...

~~oOpEt~~ said...

oh krole....shoutbox anda tdk loading kpd sy...:P

krole said...

0opet=camne ek wak???

najihah sahami said...

kr0le!!nk join gk bole??

krole said...

najihah sahami=hahaha...join r wak...best ni~

Tomato Gurl's Life said...

cumilnya...good luck!

krole said...

cik tom=wuahhh tq2 wak~doakan krole mng yer heee~

AJ said...

gd luck krole hehe

PinQib said...

omel omel.. thnks 4 visiting my pink blog.. ^^'
do drop by again.. :)

krole said...

AJ=wuahhh tq2 aj...heee..lme x nmpk :)

krole said...

pinqib=tq my dear fren...do come here agian yer~ngeee :p