Monday, October 18, 2010

1st GA dari Nusha

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2,okai kali ini krole nak join "Give Away" yang dianjurkan oleh rakan baru krole didunia berblogging ni iaitu Nusha atau nama sebenarnya NURUL FAREHAH BINTI AHMAD SHAH .ini merupakan GA yang pertama dianjurkan oleh Nusha dan setakat ni krole tengok sambutan yang beliau dapat untuk GA ni amat memberangsangkan~kerana hadiah yang ditawarkan untuk GA ni amatlah menarik,hehehe...so krole pun nak join juga,manalah tahu kalau ada rezeki kan?


inilah dia blogger Nusha yang menganjurkan GA ni~heeeee,hasil siasatan krole keatas blog beliau mendapati yang beliau ini merupakan anak pertama dalam keluarganya dan dilahirkan di 'hospital besar,parit buntar' dan sekarang ini beliau berkerja di ipoh,perak.wuahhh dan beliau juga seorang yang berperwatakan ceria dan sangat pandai menyimpan rahsia~so jom kita join GA ni ramai-ramai,kalau ada yang berminat sila klik sini yer.ohyer sebelum krole terlupa,krole kena tag 2 orang untuk join GA ni,so orang yang bertuah adalah :

1.Assoyfingers67
2.jeman beragas


p/s : wuahhh harap2 krole menang kali ni ngeee~

13 Komen:

nusha said...

thnx tau sudi join!!
heheh,pnjg entry tu,nice!!

gdoupt_monster71 said...

tq tag aku...tapi aku xtau ape GA tu & ape nak buat...sori kalau aku buat xtau je heee

ticnube said...

ga tuh stand for what erk.. blur lak aku.. ko ade tulis ke mata aku yg x sempat bace.. adeh

krole said...

nusha=wuahhh tq2...nice to know that u like it~

krole said...

jeman=hehehe GA tu kire cabutan bertuah...hanya buat en3 jew...ikot jeman r nak bat en3 camne...janji penuhi syarat2 yg ditetapkan...okai...

krole said...

ticnube=hehehe GA tu kre cabutan bertuah wak ngeee~

nusha said...

terharu ni..hehehe...

krole said...

nusha=wuahhh tq2 wak~krole doakan moga wak akan sukses dlm tiap per yg wak lakukan~

YOUsoF said...

ohh.......

*Aku baru tau GA tu sejenis cabutan bertuah.. Serius! ;D

krole said...

YOUsof=hehehe xper2 bro...skngni da tau kan yeahhhh...hep2 horayyyy~

nusha said...

insyaALLAH krole..heheh..doa2kan ea..

krole said...

nusha=insyallah wak~krole tgk lagi td blog wak...wuahhh makin ramai nmpk tahniah yer...

nusha said...

alhamdulillah..ingtkan bese2 je,rupanya mndpt smbutan..