Thursday, October 28, 2010

kroleZONE dalam FaceBook

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari ini krole rasa gumbira sangat...secara rasminya mulai hari ini blog kroleZONE dah ada kat laman sosial facebook,cerdit kepada blogger zalin yang banyak membantu krole untuk buat "facebook social plugin"ni,maklumlah krole ni buta IT sikit,heee~nasib baik blogger zalin bantu tanpa rasa menyampah kat krole(ahaks~)siap bagi link tutorial untuk buat menatangni(tq bro)~syukur ada tutorial kalau tak sampai bila pun krole tak paham.

tapi time krole lunch plugin facebook ni~baru krole terfikir adakah member-member yang sudi follow krole kat FB?tapi bab ni krole tak paksa pon~heeee...saja nak upgrade sikit blog krole yang buruk ni~harap korang suka.


p/s : mood bertambah hepy~

17 Komen:

diana said...

pas ni buat la tutorial nye..
akak pernah cube tapi tak jadi..
akak pun bute it gak..
berganda..heheh

krole said...

diana=hahaha~sekali same lak~okai2 krole xdak halnye~kalo free nnt krole bat~

fiq said...

krole..bleh tanya tak?..utk apa yer benda ni..tgk ramai orang buat gak.

krole said...

fiq=okai gni wak~kre mende ni kte promote kat laman FB r...bkn member2 blog je malah member2 FB jgk...so,dngan tu le nekkan traffic n memperkenalkan lagi blog kita secara meluas...ini pendapat krole r..kalau salah tolong sapa2 tegur ya~

cik hani said...

dah like.hehehe....

dya adriza said...

ok jap lagi saya singgah =) eh buat la tutorial byk2.. saya ni buat blog pun x de sapa ajar. so kira lambat la tau something huhu

Sasa Al-Sharif said...

baru minggu lepas buat widget ni :) tapi masih tak meriah la sbb blog aku tak femes. haha

amira said...

huuuu... mira buat dah.. tapi entah.. yang pasti.. dh like Krolezone

krole said...

cik hani==hehehe tq2 wak~

krole said...

dya adriza=hehehe same r wak~krole phm ngeee~insyallah yer wak~

krole said...

sasa=wuahhh okai2 nnt krole 'like' yer~kta meriahkan g hehehe~

krole said...

amira=wuahhh tq2 hehehehe~

Tomato Gurl's Life said...

ciktom like..hehe..sorry krole yg sblm ni ciktom ajar xdpt ek..sorry ye ;)

krole said...

ciktom=hehehe xper2...tq jgk atas bntuan ciktom...kalo tak mne kan krole tau sal ni~tq wak..

Wanzie said...

salam krole.... bagus juga cam ni.... nanti boleh ajar wanzi cara bagaimana cara nak buat....

krole said...

wanzi=hehehe okai...xdak hal nye wanzi~ngeeee

Anonymous said...

I agree with most of your points, but some need to be discussed further, I will hold a small talk with my partners and maybe I will look for you some opinion soon.

- Henry