Tuesday, October 26, 2010

Award dari Myzul dan MsNury

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari ini krole dapat award yang sama daripada 2 orang blogger yang sangat nice dan rajin singgah keblog krole sepanjang berkenalan dengan dorangni iaitu blogger MsNury dan blogger Myzul,jutaan terima kasih krole ucapkan kerana sudi memberi award ni kat krole~krole harap selepas ini persahabatan kita akan bertambah erat dan insyAllah sekiranya mempunyai jodoh akan berjumpa juga di alam nyata(amin~).ohya bagi sesiapa yang belum mengenali kedua-dua blogger ni,korang bolehlah mengunjungi mereka dengan mengelik nama mereka didalam entri ini yer~

ohya untuk menerima award ini secara rasmi,krole kena menjawap beberapa soalan yang disediakan,krole akan cuba jawap dengan sebaik yang mungkin ya~okai,jom kita mulakan...

1. Write 5 interesting fact about the person who gave u this award...
-baik hati,rajin blog walking,peramah,kelakar,dan sentiasa menyokong karya krole diblog ni~

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
-happy,suka gelak,sayang member2,suka patung(domo),warna kegemaran hitam dan putih,fanatik naruto,pandai main skateboard,pandai main pingpong,suka karaoke,dan mahir masak meggi(terutamanya megi kari heee~)

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them...
1.assoyfingers67 : seorang blogger yang krole hormati~
2.jeman beragas : brother assoy da heee~
3.zaer : dulu nama dia xangonila~blogger hot skngni...jom terjah heee~
4.wanhazel : sifu krole dalam edit2 photoshop(wan ni mmg terer)
5.beca : seorang blogger yang peramah dan pemalu heee~
6.mak : blogger yang cun melecun heee~sgt2 peramah...
7.cik qiqi : qiqi yangg cumil heee~
8.eyka : suke domo cam krole jgk ngeee...jgn lpe yer wak~

mmmmm...sory yer rasanya ini je yang mampu krole tag buat masa ni~yang lain krole akan tag melalui shoutbox yer...heee~jangan marah hah.

p/s : wuahhh da siappppp~!!!

12 Komen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Tahniah ye awak..moga lebih bersemangat dalam dunia blogging ni ye.

krole said...

miza=wuahhh tq2 wak~

Ms Nury said...

Terima kasih untuk 5 fakta tentang Nury tu :)

krole said...

MsNury=wuahhh tq2 wak hehehe~

ChiKeDees said...

congrats

krole said...

chikeDees=wuahhh tq2...nak ker???krole le tag heee~

Mohd Nor Quiyyum said...

congrets!:)

krole said...

mohd nor quiyyum=tq2 bro~:p

Beca Hitam said...

hehehe.. beca pemalu ke krole... geli hati beca tau... anyways thanks krole kerana ingat beca as ur friend. luv krole

Yuni Aisyah said...

rajin krole wat tag..bgus2..hehe

krole said...

beca=luv u tu heee~

krole said...

yuni aisyah=kalo sempat insyallah krole bat~tp kalo busy sgt,krole mnta map heee~kengkadang tu ada yg x bat...sory yer