Tuesday, October 19, 2010

Terima Kasih Blogger Kamaryeah

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2,bagi member-member blogger yang kerap singgah ke blog krole mesti perasaan akan perubahan kat blog krole kan???(perasaan ker???heeee)sekarangni title sidebar dan post krole dah ada background berwarna hehehe(kaler-maler gtu)suka sangat...semua ini atas tunjuk ajar daripada blogger kamaryeah yang sangat supporting dan memang sempoi dalam memberi tunjuk ajar kat krole.ohyer,bagi rakan-rakan yang belum mengenali blogger kamaryeah korang bolehlah terjah blog beliau dengan mengelik disini.(jom ramai2 terjah hehehe).

entri ini krole buat khas untuk kamaryeah tanda terima kasih krole yer~harap wak suka dengan entri ni~dan terima kasih kerana sudi berkawan dengan krole selama ini walaupun hanya dialam maya,tapi kalau ada rezeki insyallah akan berjumpa juga satu hari nanti hehehe...ohyer wak,krole nak minta izin dengan wak ni~boleh tak krole buat tutorial background post title dan sidebar ni???sebab krole rasa ramai lagi blogger diluar sana yang belum mengetahui berkenaan teknik ni~(cheeee...).dan krole rasa cara wak ni lagi simple dan mudah...so akhir kata dari krole pisssss...


p/s : adus...balik keja trus bat en3 hehehe..tunggang langgang ayat heee...

9 Komen:

ticnube said...

hua...kamareyah tuh expert buat blog erk..?

krole said...

ticnube=kre terer jgk r bab coding2 ni heee~cbe tnye dia bro...

Yanie J said...

patotla makin bseri-seri hihihi
;D

krole said...

yanie j=wuahhh tq2 wak...krole hargai sgt...

Tomato Gurl's Life said...

patut la makin cun..tp blog mar memang cantik :)

krole said...

cik tom=heheh mmg pon ngee~tp cik tom pon pe kurangnye heee~

.:|kamaryeah|:. said...

thanks a lot krole~
syg lebeyh ar~

krole said...

kamaryeah=hehehe..wuahh akhirnye wak komen jgk ngeee~busy ker...wuahh nnt krole bat tutorial sal tue yer~

♥..permysuri_hati..♥ said...

krole...nk wat mcm kerol gak..aja2... :)