Tuesday, October 19, 2010

Buffered Earnings dari Nuffnang(7)

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger2,rasanya lama juga blog krole sunyi dengan BE dari nuffnang ni kan???mungkin kerana prestasi krole sekarang yang semakin merosot dari sehari ke sehari(uwahhhh)tapi hari ini krole dikejutkan oleh encik nuffnang~wuahhh krole dapat BE lagi yeahhhh~!!!(ups..terover lak)kali ini krole dapat Be dari "8TV SHOUT AWARD",ni yang krole bertambah sayang dengan encik nuffnang ni~disini krole juga ingin mengucapkan jutaan tahniah kepada rakan-rakan blogger yang baru mendapat BE dari encik nuffnang(tahniah ya all).

ramai rakan-rakan blogger selalu bertanya kepada krole,kenapa tak buat update tentang prestasi krole kat nuffnang???bukan apa,buat masa sekarang krole belum ada mood nak buat lagi,hehehe sebabnya ada kat atas tu~tapi bila dah okai nanti krole akan buat juga untuk tatapan kita bersama yer~ngeeee(ade ker nak tngok?).okai salam~


p/s : encik nuffnang krole nak BE lagi...!!!

14 Komen:

Azmi said...

tahniah krole..azmi pun dpt yg ni...
btw..nice header

YOUsoF said...

Tahniah jugak tuk ko Krole!! buat yg lagi baik pasni okeh! ;D

ticnube said...

be stand for what erk...? wonder too many short form yg aku x tau..heheh

krole said...

Azmi=wuahhh tahniah yer azmi...hehehe...moga dpt manyak g yeahhh~

krole said...

yousof=wuahhh tq bro...krole hargai sgt ngeee~

krole said...

ticnube=BE stand for Buffered earning wak~maksudnye blog kita disewa oleh sesebuah company dalam jangka masa trtntu~heeee...

CiK QiQi said...

qiqi pon dapat shout award nye.hehehe...bru je smlm kot^_^

krole said...

cik qiqi=wuahhh tahniah wak~ngeee...

Balqis said...

krole..jgn tamak2..bersyukur ape yg da dpt..hehe~~~

thniah dpt BE..balqis xde BE bru lgi..huhu~~

n@jwamz said...

woOoo congrate!!

krole said...

balqis=tq atas peringatn wak..krole akan ingt slalu yer~

krole said...

najwamz=wuahhh tq2 wak~

Tomato Gurl's Life said...

tahniah!!bestnye...

krole said...

cik tom=wuahhh tq2 wak ngeee~