Monday, June 3, 2013

Baby Zahrah Dapat Hadiah

Hari ini... tengah krole lepak-lepak minum petang dengan mrs. krole dan baby zahrah tiba-tiba... trut! trut! trut! (telefon krole berbunyi). "Hello... siapa sana cakap?" (amboi! sekali macam bangla dah hahaha!), "Assalam encik, kami dari pejabat pos hendak maklumkan kiriman pos laju untuk encik dah sampai". Pergh! terus krole bertanya kepada staff pejabat pos yang menelefon tu "kalau saya ambil sekarangni... sempat lagi tak?". "Sempat" jawap staff tadi, pergh! terus krole beritahu kat mrs. krole tentang ni. Sewaktu dalam perjalanan baru krole perasan? aik? barang apa pula ni? hm... lupa pula nak tanya staff tadi kiriman tu dari siapa?. Sampai saja kat pejabat pos terus krole pergi ke kaunter bertanyakan tentang bungkusan untuk krole tu, entah kenapa mungkin muka krole ni mirip artis kot? sebab waktu nak ambil bungkusan tu staff tadi siap minta autograf dari krole hm... krole layan je, nak tengok bungkusan tu? tu! kat atas tu huhuhu.

Dalam perjalanan pulang ke rumah, krole sempat menjeling-jeling kat bungkusan tu... tadi kat pejabat pos tak sempat nak tengok nama penghantarnya, hm... melalui berat bungkusan tu krole rasa paling kurang pun set rantai emas habib jewel, aduh! betuahnya diri ini (perasan sangat). Tiba saja kat rumah terus krole tengok nama penghantar bungkusan tu, wah! rupa-rupanya dari member blogger, nak tahu siapa? jeng... jeng... jeng...! insan tersebut adalah Blogger Atie. So dengan sopan-santunnya krole pun merabakkan bungkusan tu... wah! sekali lagi!... rupa-rupanya hadiah untuk baby zahrah hm... krole tak tahu nama mainan ni? waktu mrs. krole tanya, krole terus jawap ulat bulu warna-warni hihihi... comel sangat. Cuba tengok gambar kat atas tu, sebenarnya baby zahrah excited waktu ni tapi saja beliau tak nak tunjukkan... sebab nak posing depan kamera dahulu.

Hah! tengok... ini gambar kandid tau, baby zahrah suka peluk mainan baru dia ni hihihi. Terima kasih sekali lagi kepada Blogger Atie kerana sudi menghadiahkan anak krole mainan ulat bulu warna-warni ni ya, dari gambar ni pun rasanya awak boleh tahu kan yang baby zahrah memang suka sangat... tak tahu nak balas budi baik awak. Hanya entri ini sebagai balasan. Kepada rakan-rakan blogger yang ingin berkenalan dengan Blogger Atie, korang klik sini saja ataupun klik nama beliau dalam entri ini ya. Ok krole nak lepak dengan baby zahrah dahulu so happy blogging semua.



p/s : suka sangat~

24 Komen:

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..senyum meleret baby zahrah ye.. :)

Sop said...

wah best la baby zahrah dpt hadiah :)
senyum je dia :)

BUNDA a.k.a KN said...

seronok lah baby zahrah, malam nanti tido lena dengan bantal peluk baru..

Aku Penghibur said...

alooo comelnya :) bestlah dapat bantal baru

kopi pasta said...

untungla zahrah dapat hadiah. lena la dia nanti tidur duk memeluk bantal tu... :)

PakcikLie PCL said...

wah sedap buat bantal peluk baby.nih...

Mohd Ghazali Abdullah said...

seronoknya dapat hadiah!

Zaza said...

wah..suka baby dapat hadiah.. =)

||aLeaSaRa|| said...

alahai comelnya baby krole..mata sepet ke..chinese look!!!best kan dapat hadiah dari kawan blogger,rasa semangat je nak blogging :)

Aminin said...

untungla zahrah... dapat adiah..
uncle Am pun tak dapat adiah.. hehehe..
Comelnya zahrah

Nur Dzafirah said...

baby zahrah lagi comel dari ulat bulu warna warni tu.. hehekkk :3

Mia Liana said...

wahhh bestnya.... auntie mia nak pinjam boleh tak?

HafRizah Sweet said...

eee comeynye anak die..bilelah sy nak dpat anak pulak ni.hihi

Katak Comel said...

comey baby tu..
senyum je dpt mainan bru ye..

el said...

comey dua2 sekali untung zahrahhh

Nana Liena said...

comelnya zahrah ..hehe..putih gebu.. ^^ rezeki

puteri kasih said...

wahh baby zahrah dapat hadiah. Comelnyer baby zahrah :)

Mieza Jhaa K said...

Wahh suka bapanya dapat hadiah..hehe

Secret Of Shaila said...

membalas kunjungan sambil follow sini..^^

Adam Muslim said...

comel nyer baby zahrah ni...serius.

Thaqif Abd Aziz said...

Comel gilaaaaaa! :D

krole said...

terima kasih krole ucapkan kpd semua sahabat blogger yang sudi komen entri ni...hihihi, kalau korang geram tengok bby zahrah...krole ni sebgai ayah yang 24 jam bekepit ngan bby zahrah lagilah hahaha~ seronok ble bgelar ayah ni...mcm2 kena belajar n kena tahu...ok, ble ada msa lg...nnt krole update g ttng bby zahrah yew

caliph shuriken said...

wahh, kak atie bg hadiah rupanya ^^

ehh, ulat bulu tu kaler lebih kurang yg mcm ank sdara sy punya laa, huh...

atie aizam said...

alhamdulillah.. sampai juga hadiah tu buat baby zahra.. comel la dia..

krole: hadiah simple2 jer tu :) .. anyway sama2..

caliph: cepat2 ler.. leh kak atie bagi kat baby caliph gak nanti hihi..