Saturday, October 12, 2013

Ke Tempat Bersejarah

Assalamualaikum semua... pergh! bersawang blog ni... bila dapat update blog ni terasa macam kanak-kanak ribena dapat gula-gula kapas je... huh! alangkah rindunya daku kepada dunia blog ni... terasa macam something missing je kalau tak dapat update blog ni. Disebabkan dek kesibukkan yang melampau... laptop kesayangan pun lama terabai kat atas meja ni... taip pun kadang-kadang tersilap tekan da....

Ok! gambar pertama kat atas tu adalah masjid pekan Beaufort... tapi tajuk kata ke tempat bersejarah... aha ya... sebenarnya inilah tempat pertemuan krole dengan Mrs. krole... huhuhu... amat bersejarah bagi kitaorang tempat ni. So hari ini... dengan masa terluang yang Allah berikan... krole bawa Mrs. krole dan baby Zahrah ke sana. Syukur sangat... sampai je kitaorang kat kaki lima masjid ni... mood baby Zahrah baik je. Siap gelak-gelak lagi... mungkin baby Zahrah terasa kot aura tempat ni hihihi.

Seronok juga sekali-sekala buat macam ni... dapat imbau kenangan indah satu ketika dahulu... bukan apa... manusia ni mudah lupa kan?. Hm... lama juga kitaorang lepak kat sana... banyak juga kitaorang bergambar... tapi krole upload 3 je... hihihi. Hm... kesimpulannya... seronok sangat hari ni... doakan terbaik untuk kitaorang ya, happy blogging semua.



p/s : alhamdulillah~

19 Komen:

Nizam Ijam said...

bestnyer pergi jalan2...

zulhilmi tempoyak said...

skali tngok macam masjid kat UKM pon ada..

Mek Onie said...

sweet sangatkan krole! hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga diberkati Allah selalu dan kekal hingga ke syurga.. :D

ikhwan yusuff said...

moga terus bahagia hingga ke jannah,,:)

Aku Penghibur said...

alhamdulilah sweetnya kamu berdoa semoga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki :)

cweet pinky said...

alalala, cweet ker tuh ?? ehehehe... pertemuan kat masjid... terbaek la krole , singgah kat sini , jemput ke blog yerrr :P

Yumida Huda said...

wah indahnya moment pertemuan krole n wife...baby zahrah pun ade..comelnye

Norhasniza Khalid said...

ada baby tecik ni ek... jenjalan dengan daddy ke..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...krole,

Wahh.. gambar masjid dan suasana di dalam memang mendamaikan.. sejuk hati mselim3.

mselim3

pls: rumah allah mempunyai aura 'tersendiri'..

PeRdU cINta said...

bertemu sama-sama single..bersama..bersatu..bertiga..menjejaki bibit-bibit pertama bersama khalifah anugerah ILAHI..moga kalian bahagia selalu bukan sekadar di dunia..malah di akhirat juga..amin..

Shaiful Zaidi said...

Salam Aidil Adha krole.

syuk shusuke said...

salam aidiladha abg krole. whoa, dia pegi tempat date pertama :D

Hazmin Hamudin said...

Salam Aidiladha. Indahnya tempat pertemuan di masjidkan.

puteri airyn said...

Luas dan cantik ya Masjid ni..

el said...

hang lama menghilang 3 keping gambar je dpt tatap
hang mmggggggggggggggggggg kemut hahaha
tempek lah byk2 krole hoiiiiiiiiiiiiiii
slm aidiladha tuk uols

iAmCekbolat said...

pehhh . tempat mr. and mrs. krole berjumpa . sangat classic !

Mieza Jhaa K said...

Tempat pertemuan dalam masjid..wauu romantiklah Krole..

Fais-SKA said...

Subahanallah cntik btol msjd tu =) skali skala mengimbau kenagan dlu2..ape salahnya..best ape..