Friday, October 25, 2013

Sembuh Dari Demam

Alololo... ibu bapa mana yang nak... anaknya sakit?. Kalau bolehlah nak saja tengok anak ni sihat sepanjang masa. Namun walau sebaik mana pun kita menjaga... Allah S.W.T yang menentukan semuanya, pasti ada hikmah kerana Dia lebih mengetahui akan apa yang terbaik buat kita. Sebenarnya baru-baru ni baby Zahrah demam... pergh! first time ni. Krole mengaku... waktu benda ni berlaku huh! kelam-kabut juga krole dan Mrs. krole, al-maklumlah.... first time... nasib baiklah Mrs. krole cepat perasan benda ni.

Terus krole bawa ke klinik berdekatan... tapi... cuba tengok gambar kat atas... comel tak? hahaha!. Ramai orang kata baby Zahrah ni murah dengan senyuman (alhamdulillah), tengoklah waktu ni baby Zahrah masih demam sikit tapi sempat lagi senyum (sayang anak ayah). Selepas 3 hari... keadaan baby Zahrah beransur pulih dan aggresif semula, tidur pun semakin lena (waktu demam tu baby Zahrah kurang tidur). Sekurang-kurangnya krole dan Mrs. krole bertambah sikit pengalaman dalam membesarkan anak tersayang... Oklah nak santai-santai dengan keluarga kejap, assalamualaikum dan happy blogging semua.



p/s : bagus produk cool fever ni... berkesan!!!~

9 Komen:

syuk shusuke said...

alhamdulillah bby dah sihat :D
ceria la si bapanya :D

puteri airyn said...

Semoga Baby Zahrah ceria dan sihat selalu.. :-)

ana said...

cepat sembuh ea

el said...

omey giler anak ko krole
1st pic tu geram tgk alolololo asal monyok ni..dmm ehhh..nak pandai papelah tu org tua2 kata
2nd pic ha sekali senyum xleh bla..den pun tersenyum gak ni...hehehe alhamdulilah dah sihat eh..smoga bb zahrah ceria2 dan djauhkan sakit2 yg memudaratkan beliau...hang pehabaq krole..cam chipsmore je sbuk ngan photosut kah haha

PeRdU cINta said...

Allahuakbar..dah lama tak nampak baby intan payung ni..demam ye baby..moga zahrah sembuh seperti sediakala ye..walaupun kurang sihat..demam..you stil smile dear..good girl..aunty dan uncle doakan kamu sentiasa cergas dan jadi anak yang solehah..amin..

Norhasniza Khalid said...

ala.. tecian dia, gebu betul.. cepat sembuh tau, nanti daddy beli mainan baru...

Fais-SKA said...

semoga baby Zahrah sihat selalu =) suka tgok dia senyum, comel btol..murah rezeki nnti..muka cam bro Krole je

Aminin said...

moga2 baby Zahrah senyum selalu macam papa dye tu.. ala tomelx2 geram pula tgk pipi dye tu

Aku Penghibur said...

alaaa comelnya baby zahrah , murah senyuman murah rezeki..semoga cepat sembuh ye baby zahrah yang cute