Saturday, October 30, 2010

Kejutan Hari Ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,pagi tadi krole dijemput oleh seorang blogger untuk singgah keblognya~katanya ada kejutan untuk krole...saat blog beliau tengah loading terdetik dihati krole apa kejutan yang blogger ni nak beri yer~jeng..jeng..jenggg..wuahhhhh~!!!rupa-rupanya krole menangi kontest cabutan bertuah yang dianjurkan oleh blogger ikram iaitu "blogger tegar perlukan domain"(horayyyyy!!!),krole pun tak tahu nak kata apa(sal terlampau hepy),terus terbayang url idaman krole (http://krolezone.com) or (http://www.krolezone.com) mesti best kan kalau dapat guna url tue.yeahhhh~!!!


inilah blogger ikram yang bertanggungjawab membuat krole terkejut beruk hari ini(ahaks~),betul kata pepatah "tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia siapa yang tahu",tak sangka krole lak dapat walhal peserta untuk kontest ni memang ramai(meriah sangat),tapi kalau dah rezeki memang tak pergi kemana pun kan?tq ikram kerana menganjurkan kontest yang best cam ni~cuma krole tak berapa pasti dalam beberapa perkara sal domain ni?(x bape nak reti) kalau krole tukar dot com camna dengan entri lama krole yer~?dan banyak lagi krole nak tanya ni~heee...sory ya bro,krole ni budak kampong so banyak tak tahu sal IT ni~


p/s : yeahhhhhh~!!!heppynyeeeeee....jerit smpi kluaq ank tekak...

39 Komen:

Ikram said...

salam ,
ok bro ..
semua entry tak akan diganggu ..
hanya url sahaja akan ditukar ..

krole said...

ikram=wuahhh tq2 ikram hehehe~x sabaq lak krole heee...

si biskut said...

ko pun reti jugak naa ckp utara..

krole said...

si biskut=sal umah krole ni smua ada...kelantan sorang,kedah sorang,penang sorang,perak sorang,n sabah sorang...ahaks...

Tomato Gurl's Life said...

tahniah krole!!

tiefazatie said...

wah2!tahniah krole!

krole said...

ciktom=wuahhh tq2 ciktom.

krole said...

tiefazatie=wuahh tq2 wak...mai la lagi heee~

DaRa MaNiskU said...

wah,tahniah krole.. dara jer blom ade rezeki lg ke situ..huhu

krole said...

nek kebayan=wuahhh tq2 wak..insyallah nnt ade r tue~

Laili said...

tahniah..

ASSOYFINGER67 said...

tahniah krole..haha..dah pening..huhu..takper...kawan2 kan ada...boleh tanya(jgn tanya aku..aku 2x5 dgn kao)..haha

krole said...

laili=wuahhh tq2...

krole said...

assoy=hehehe~xper...kalo krole da reti krole kongsi ngan assoy n member2 yg len...skngni memang tgh pnin heee~

CiK QiQi said...

tahniah krole...thniah3...jeles qiqi tau..hehehe.....tp btoi kate krole...kalo da tuah tu untuk kite..dpt kt kite le.hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

wahhhh, sekalung tahniah buat pemenang [erkkk ok e akk bg ucapan cenggitu] :P

Jericho said...

Congrats Po.. lepas ni ada la .com sendiri ni.. hehe

Afiq Bukhari said...

tahniah krole~! maju setapak lagi hehe :D Blog Afiq Bukhari

krole said...

cikqiqi=hehehe rezki wak xkan kemana~ngeee

krole said...

qistyna=hehehe okai r tu,tq yer wak~

krole said...

jericho=tq2 po..hehehe x sabar lak krole~

krole said...

afiq=yeahhhh tq2 afiq...heee~

Zaer!! said...

krole! sudah limit..hehehe..;-)nice!

krole said...

zaer=wuahhh tq2 bro..sory yer~

Notami said...

waa..thniah krole!

notami trtarik dgn komen dr ikram yg mula2 skali..btul ke entri lama x akan diganggu?

cnth: kalao ada entri urlnya http://abcd.blogspot.com/2010/10/betul-ke.html, ble dah tukar domain ke http://www.abcd.com..urlnya pon akan jd http://www.abcd.com/2010/10/betul-ke.html jugak ke?

notami mmg nak sgt tau jawapan ni..kalo mmg btul, skrg gak notami tukar domain! =)

kalo dah reply,bgtau kat shoutbox notami, ok!

krole said...

notami=hahaha~dia kate smua tu dia uruskan jew...so krole mmg amat2 berharap r dari ikram..sal krole mmg x reti g sal ni~

PinQib said...

congratzzz krolezzzzz

salm singah kmbli

krole said...

pinqib=wuahhh tq2...

mijie said...

wahhhh..cogratzz krole..nnti makin maju krole nnti..;)

mijie said...

wahhhh..cogratzz krole..nnti makin maju krole nnti..;)

mijie said...

wahhhh..cogratzz krole..nnti makin maju krole nnti..;)

Mijie said...

ops sory krole..line slow..ter klik bnyk kali..hihi

RedBoys said...

wah2.. tahniah ye kroleku.. sudah maju setapak.. kalau ada xpaham, roger je rb yer.. good2..

krole said...

mijie=hehehe xper mijie...indu sgt kat mijie...ble r le jmpe~

krole said...

redboyku=wuahhh tq2 redboyku...tq sudi snggah sni g heee~

Myzul said...

salam krole..tahniah atas kemenangan krole dpt domain 2.mmg bertuah sungguh :)

krole said...

myzul=hehehe tq2 bro ngee~

Siti said...

wahh sukanye! tahniah wak! hee~ ;)

krole said...

siti=hehehe yeahhh~!!mmg hepy pon~