Friday, October 29, 2010

Award dari Egie dan Adwa

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger,wuahhh hari ini krole dapat award dari dua orang blogger sekaligus hehehe~kali ini krole dapat "blogwalking award" lak,hehehe terima kasih krole ucapkan kepada blogger egie dan blogger adwa kerana sudi memberikan award yang cantik menarik tertarik ni kat krole(ahaks~),ohya krole juga mohon maaf kerana lambat sikit nak buat award ni~bukan apa kadang-kadang krole busy sangat dengan kerja(ampun~)krole harao lepas ni persahabatan kita akan menjadi semakin erat,dan sudi-sudilah singgah blog krole lagi yer~(promote nmpk,heee)

yah...inilah rupa kedua-dua blogger yang tag krole~heeee,bagi sesiapa yang belum mengenali kedua-dua blogger ini...korang bolehlah terjah blogger-blogger best ni dengan mengelik nama mereka dalam entri ini yer~jom terjah!!!ohyer lupa pula krole kena jawap beberapa soalan sebelum menerima award ni~okai krole mulakan ya.

1. apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang?
-mmmm...bilalah duit krole nak cukup ni tok beli kamera canon DSLR 1000D heee...

2.Apakah nama samaran anda?
-krole ohyer cara sebutan camni yer...k-role.

3.Senaraikan 3 nama org yang anda sayang?
-family,member2 dan domo-kun heee..

4.Panggilan untuk si dia?
-heehehe~camne ek...lom ade g so x tau g..sory~

5.Hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa?
-kamera DSLR,kereta myvi,kasut converse,nokia n-97,dan patung domo-kun.

6.Belog mana yang paling suka visit?
-semua sekali..yeahhhh~!!!

7.Blog yg aku nk tag
-okai krole tag :
1.jeman beragas.
2.wanzi.
3.mashimaro.


p/s : yeahhhhh~siappppp~!!!

7 Komen:

Mohd Nor Quiyyum said...

congrets!

Mohd Nor Quiyyum said...
This comment has been removed by the author.
Tomato Gurl's Life said...

tahniah..wah ramai blogger minat dslr..hehe

krole said...

qayyum=tq bro...heee

krole said...

ciktom=mmmm...time brbloging ni bru tau kehebatan DSLR ni~ahaks...

Wanzie said...

salam krole... tima kasih masih ingat lagi.... wanzi dtg ambil tag....

krole said...

wanzi=xkn krole lpakan wanzi..heee...wanzi kan member spesel kroleZONE...ngeee~