Wednesday, December 29, 2010

Krole Berubah Wajah Lagi

Wuahhhh!!!semakin 2011 nak menjelma krole tengok ramai member-member blogger mengupgrade blog mereka,tidak kiralah sama ada menukar domain(ni best),tukar template,dan banyak lagi sehingga krole merasakan blog krole ni ketinggalan zaman ngeee~so hari ini krole nak buat wajah baru untuk blog krole tapi nak kata berubah banyak takdaklah juga,krole cuma gantikan header lama dengan yang baru dan ubah warna background~krole berbuat begini adalah atas teguran dan cadangan yang diberikan oleh member-member blogger yang perihatin(thanks you all).so dengan perubahan ni krole harap anda semua suka ya~

oh~header lama,janganlah bersedih kerana krole akan sentiasa mengingati kamu(cheee ngade2),lama juga krole guna header ni,so tak sampai hati nak buang,rasanya kalau krole takdak idea nak buat header lagi,krole nak gunakan header ni balik~

ok~inilah header baru krole,kali ini krole buat simple je..atas teguran yang krole dapat sebelum ni yang mengatakan header lama krole terlampau serabut ngeeee,krole terima teguran itu dengan hati terbuka ngeee~


p/s : perghhhhh!!!tukar lagi ngeee~

46 Komen:

khaifaiz said...

good job bro

honeyvsbee said...

krol yang nih cantik dan tk sakit mata..huhu tahniah!

nadzirah aqilah said...

not bad gak Krole.. nampak meriah header tu.. plus.. saya suka kaler background biru tu.. hehehe

Siti Safiyyah said...

cantiknye blog krole skang.. wah wah semangat thn baru ek? hehe, siyes nampak mcm blog domo-kun pun ye gak ni.. :D

krole said...

jahifaiz=wuahhh tq bro~ngeee

krole said...

honeyvbee=huhuhu yes..berjaya!!!

krole said...

nadzirah=wuahhh tq2 wak...saje bat simple,cpt loading ngee~

krole said...

siti=huhuhu...ye ke wak...ngeee,semangat ni~

nurkaloi said...

tukar laagi...
ish ish
hehe
santekkk
ni dtg renang lg nieee

blog-tips-kurus said...

'ketinggalan zaman'?
kalau mcm tu, blog wa lagi .... la!

#nak tukar tapi x reti:(

Bulan said...

wahh..u look blue.eheee
cun ah krole.cam sapphire blue super junior laks..

S..U..D..@..I..S said...

tahun baru header baru 2011
cantik tuh....

fyda razak said...

tahun baru, belog pun mesty bertukar wajah baru :) ini nice dah

krole said...

nurkaloi=wuahhh tq2 wak~

krole said...

tips=wuahhh bkn tu mksud krole..blog wak ok pe~

krole said...

bulan=hehehe..tau xpe wak ngee~

krole said...

sudais=hehehe..brand new look for 2011 ngee~

krole said...

fyda razak=thanks wak..krole hargai sgt~

Rafina Mimi Zairul Murni said...

header yg sangat cntik!!! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantikla awak..hehe .tahniah.

krole said...

selipar korea=wuahhh thanks wak~

krole said...

LM=thanks wak..tp krole rase blog wak lagi best ngeee~tahniah!!!

Norhayati Rostam said...

Uih, yang Yati ni tak berubah-ubah pun.
:(

zazaw said...

nak jugak letak domo tuuu

CiK QiQi said...

amboi...sakan na krole..takpe le teror..huhu

Anip™ said...

header mcm ni cool weh..ahha

Latest Entry :
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?

Zaer!! said...

Salam krole my pren.hehehe.lawa la header krole.Simple but nice one dude.hehe.

eiela said...

berubah lagi ek krole. pandai design tuh. comel

Latest Entri :
Tumbang Di Tendang Kambing

krole said...

cahayamylife=huhuhu...ble nak ubah wak ngeee?

krole said...

zazaw=huhuhu..cam jeles je tu ngeee~

krole said...

anip=huhu..cam kanak2 riang kan?ngeee~

krole said...

zaer=wuahhh tq bro huhuhu...

krole said...

eiela=huhu thanks wak ngeee~x tau brtahan smpi bila header ni ngee~

krole said...

cik qiqi=wuahhh tq wak..tp blog wak 1000000000000 kali ganda g cantek dr krole ngee~

mr shah said...

good job bro...nampak ada identiti...simple..tapi bak kata otai2 grafik...typography kene improve lagik..orang bercakap ni noob je bab2 design ni...hehehe

sukahaha said...

wah!!! krole dah pandai guna adobe la.. lawa gambar dlm post ni krole.. hehe..

Norhayati Rostam said...

Erk?
Pikir kejap.
hee~
Boleh je nak ubah. Tapi sekali ubah, memang 100% kena tukar template la kot.
Sebab tak ingat macam mana rupa asal dia and yang paling penting, dah takleh ubah apa-apa dah.
huwaa~
[Ni kes malas nak buat manual kat Edit html]
Dulu boleh lagi ubah kat tab Template Designer, tapi sekarang tidak lagi.
wahaha.
p/s:Kalau Krole rajin nak buatkan, boleh juga.

krole said...

cahaymylife=huhuhu...krole xdak r terer sgt wak~tp bole r sikit2 ngeee~kalo krole free pe slhnye~

Norhayati Rostam said...

Nak tunggu Krole free tu yang tak tahu bila tu kan.

krole said...

cahayamylife=kalo krole cuti krole buzz wak ye~

... said...

as salam..
huhu..tak larat nak ubah apa dalam blog ni.blog asal pun dah padat.cadang nak upgrade dengan downgrade sikit..

krole cuit bilo? budak2 nak masuk sekolah, krole pula, bercuti.adoi..

Norhayati Rostam said...

Okeyp!
Memang ehsan dari RTM.
wahaha.
Eh?
Krole nak buzz kat mana?
haha.

Afiq Bukhari said...

ingtkan salah masuk blog hehe nice header krole...ceria je nampak :D

krole said...

...=huhuhu..taun dpan kot ngee~

krole said...

chayamylife=kat en3 wak r ngee~

krole said...

afiq=hehehe..tq fiq,x tau brtahan smpai bila header tu ngee~