Tuesday, December 7, 2010

Blog Larian

huh...huh..huh,wuahhh letihnya berlari ni ngeee~terima kasih krole ucapkan kepada blogger burp owner kepada blog GOMBAK MALIIIIIIIII!!!(wuahhh cam nak trkuar ank tekak ni)kerana sudi mengetag krole ye,krole sebenarnya dah lama nak buat benda ni pasal krole tengok ramai dah blogger-blogger yang join "bloglarian"ni ,so hari ini dengan berbesar hatinya krole pun nak join juga yeahhh!!!kejap ye nak pakai pakaian sukan sat,mmmmm...ok,dah siap(dengan berbaju ala2 nak p joging ngeee).kepada member-member lain yang belum join blog larian ni cepat-cepat join ye.

ok slogan krole :

saya suka ber-blogwalking kerana : "dengan aktiviti ini krole dapat memperkenalkan lagi blog krole yang baru ni dimata dunia,menambah ilmu serta menambah kenalan-kenalan blogger"

ok member-member yang krole tag :
-cik mieyrarif
-emieysandra
-zaer


p/s : jom kte lari ramai-ramai yeahhh!!!

15 Komen:

cik miera said...

wah..krole join jugak...hihi

nazirulhazwan~ said...

lambat la krole, org da smpi thailand ang baru kat jb,hehe;p

Siti said...

yeay, krole join jugak..hehe

Norhayati Rostam said...

Still tak sangka yang blog krole ni masih baru.

krole said...

cik meira=yer wak..yeahhh!!!meriahnyeee~!!!

krole said...

naz=hu...huh..huh...sat2 krole kejaq ngeee~

krole said...

siti=yeahhh!!!bestnyeee ngeee

krole said...

norhayati=heheh sya dak bru blaja~

FareedSairi said...

wokeh. sudah masuk dalam blog larian. bole try cek kat sana :)

krole said...

fareed=wuahhh bgui2..sat2 krole cek skngni ngee

eiela said...

saya pun join jugak..

Latest Entri :
Salam Maal Hijrah 1432H

krole said...

eiela=wuahhh bgui2 ngeee~

caliph shuriken said...

krole kt level brapa?
sy kt level 48 ^^

Cik Mieyrarif said...

oo yeh,
kene tag
har har harr

Ayuni said...

cantiknye blog....dtg dr blog larian....