Thursday, December 30, 2010

Nak Masuk Bloglist Gempak Wan Hazel

TUTUP : 11.1.11
Untuk pengetahuan semua rasanya ramai dah tau kot blogger wan hazel membuka ruangan bloglist untuk tahun 2011 kepada semua blogger-blogger diluar sana,disini krole ingin mengambil kesempatan juga untuk join bloglist blogger wan hazel yang memang krole segani didalam dunia berblogging ni.tujuan krole berbuat begini adalah untuk mempromote lagi blog krole agar dikenali ramai(al-maklumlah krole ni budak baru lagi heee),kerana setahu krole blog wan hazel ni adalah antara yang popular sekarangni,kerana blog beliau mempunyai banyak entri-entri yang best dan tutorial tak payahlah krole nak cerita banyak,boleh kata semua ada...!!!dari tutorial blogspot ke photoshop dan banyak lagi.

dan untuk pengetahuan semua,blogger wan hazel ni lah sifu krole dalam edit mengedit gambar ni,thanks wan sudi ajar krole~walaupun krole ni slow learner tapi wan tetap bersabar dan mengajar krole satu demi satu.sayang wan.

url : http://www.krolezone.com
nickname : krole
kalau nak join klik sini


p/s : yeahhhh!!!

36 Komen:

nazirulhazwan~ said...

krole pon da gempak la.hee

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

krole pun hebat..

krole said...

naz=huhuhu mne de,krole dak hingusan g ngee~

krole said...

LM=tapi wak lagi hebat yeahhh!!!

... said...

as salam..
krole, canggih :)

hebak + canggih :)

Wan_hazel said...

tengs krole sudi join

Anip™ said...

wah~ aku pon nak join lah heheh..

Latest Entry :
-> Contest Facebook Aizuddin.com
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !

krole said...

...=wuahhh lom layak g krole dpt pujian g2 bro ngee~

krole said...

wan hazel=hehehe..hrp sifu suke ngee~

krole said...

anip=wuahhh!!!join jgn x join wahai anip ngee~

blog-tips-kurus said...

wah! krole 'bdk baru' ni join? wa yg 'otai' ni mestila nak join!!

# blog WH mmg best tapi my ofc blocked his..:(

krole said...

tips=wuahhh biaq tol wak?ngeee

Anonymous said...

klonopin online klonopin side effects leukopenia - klonopin 4 months

Anonymous said...

valium antidepressant valium effects long - valium online uk no prescription

Anonymous said...

where can i buy xanax online legally tips pass drug test xanax - xanax drug rash

Anonymous said...

xanax buy online no prescription xanax side effects for cats - xanax side effects weight

Anonymous said...

buy ambien ambien side effects aggressive behavior - ambien sleep on plane

Anonymous said...

valium for sale no prescription valium rash - legal buy valium online australia

Anonymous said...

klonopin clonazepam klonopin for generalized anxiety - generic klonopin 2531

Anonymous said...

ambien drug ambien cr with no prescription - price of ambien generic

Anonymous said...

valium no prescription overnight buy valium spain - buy valium online mexico

Anonymous said...

generic zolpidem ambien cr shortage - buy xanax ambien online

Anonymous said...

xanax alprazolam xanax and alcohol poisoning - xanax effects neurotransmitters

Anonymous said...

klonopin online no prescription overnight klonopin and anxiety attacks - klonopin side effects brain

Anonymous said...

buy valium generic valium 5mg - valium drug identification

Anonymous said...

purchase klonopin buy clonazepam canada - klonopin bioavailability

Anonymous said...

xanax online onax 2mg xanax review - xanax for dogs separation anxiety

Anonymous said...

ambien on line ambien dosage 20 mg safe - many 10mg ambien overdose

Anonymous said...

xanax online .5 mg xanax for anxiety - xanax drug test employment

Anonymous said...

zolpidem without prescription ambien cr while pregnant - ambien side effects withdrawal

Anonymous said...

buy cheap valium valium side effects urination - valium anti anxiety medication

Anonymous said...

klonopin pharmacy klonopin overdose toxicity - buy clonazepam canada

Anonymous said...

order ambien online ambien side effects kidney - buy ambien online no prescription needed

Anonymous said...

ambien 5 ambien cr generic brand - ambien quitting cold turkey

Anonymous said...

cheapest ambien ambien cr generic cost - ambien patient medication guide

Anonymous said...

order zolpidem can you buy ambien otc - is ambien a narcotic