Monday, December 13, 2010

Undilah Krole -Pilihan Pertama No.17-

Harap korang semua tak boring dengan entri krole kali ni ngeeee,seronok krole tengok hari ini,ternyata BBPM 2010 mendapat sambutan yang amat mengalakkan daripada semua calon-calon dan blogger-blogger diseluruh malaysia~sebab sepanjang hari ini semasa berblogwalking,apa yang krole pelajari ramai member-member blogger bersaing secara sihat antara satu sama lain dalam berkempen bagi meraih undi daripada pembaca-pembaca blog mereka,tahniah sekali lagi kepada penganjur kerana berjaya mencipta satu program yang krole anggap memang best(ahaks),krole memang respek kepada semua calon-calon BBPM 2010 ni kerana kempen yang mereka buat semuanya memang kreatif~keep up the good work.

Photobucket
so krole pun tak nak ketinggalan juga heeeee...ni siap banner baru lagi krole buat tadi ok tak?kalau korang semua rasa krole layak untuk diundi,undilah dengan ikhlas kerana ia amat dialu-alukan...bagi yang telah mengundi krole,jutaan terima kasih krole ucapkan~undian korang krole hargai sangat,bantulah krole agar dapat memasuki pusingan yang seterusnya dalam kategori BBPM 2010 ni(perghhh!!!ayat tu).okai akhir kata dari krole undi jangan tak undi~yeahhh!!!

-untuk mengundi sila klik sini.


p/s : wuahhhh!!!undi jgn x undi~ngeee

18 Komen:

DeCrewz said...

Aku da vote no.17.. Jgn lupa vote aku..he3. (aku mana ada dlm senarai da...hu3) Undi aku taun depan boley...?

:: Zanna :: said...

ok zanna vote gud luck yer :)

Anip™ said...

haha~ dah vote no 17 da..hehhe

Latest Entry :
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

Aretikz said...

Dun wury bro.. aku antara orang terawal vote mu.. aramaiti.. ahakz.. promot sat.. numba 153.. hehe..

krole said...

decrewz=wuahhh tq2...xdak hal pnye~

krole said...

zanna=wuahhh krole hargai sgt~

krole said...

snip=wuahhh tq anip...

krole said...

aretikz=wuahhh oraitz..tq,hargai sgt~

cik miera said...

krole...miera dh vote..gud luck awk

akeep razalee said...

woot!! nice one..gud luck bro..haha

Raji berkata said...

hohohoh gd luck owh ;D

Melor said...

salam perkenalan ya nama ku melor. nice blog

Wan Gerrard said...

good luck bro ^_^

krole said...

cik miera=wuahhh tq2 wak~

krole said...

akeep=wuahhh tq2 ngeee~

krole said...

raji=wuahhh thanks..ye~

krole said...

melor=salam perkenalan jgk...namaku krole ngee~

krole said...

wan=tq2 wan~ngeee