Monday, December 13, 2010

Undilah [No.17] diBBPM 2010

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,mesti ramai dah tahu kan?undian untuk "blog baru pilihan malaysia 2010" telah dibuka bermula pada hari ini hingga 17 Disember 2010 yang jatuh pada hari jumaat,disini krole ingin menyatakan sekiranya korang rasa krole layak ke pringkat seterusnya dalam kategori BBPM 2010 ni,undilah krole dengan rela hati(ahaks)~bukan apa krole tak nak paksa-paksa korang nak undi blog krole ni,so kalau korang rasa krole layak undilah no.17 dalam pilihan pertama(wuahhh no.17 sama dengan tarikh tutup r,ade ong ni ngeeee),diulangi ye hehehe...undilah no.17 dalam pilihan pertama,sayang korang semua heeee.

hehehe banner ni saja-saja krole buat ok tak??hah!!!ok~kalau ok jangan lupa vote no.17 ye ngeee...dan kepada peserta-peserta lain yang terlibat dalam BBPM 2010,krole nak ucapkan All The Best kepada semua.berkempenlah dengan cara yang betul ye,perghhh!!!macam pilihanraya lak.kalau anda hendak mengundi sila klik sini


p/s : jangan lupa afundi ngeee~

18 Komen:

Miela Tahril said...

g0od luck dear :)

Cik Ila said...

gud luck...

jemput undi Cik Ila jugak..
no.199.. ;)

Cik Tom said...

good luck krole..sori lm xjenguk sini...take noteno 17 time undi nanti..hihi...

sori shoutmix xload..tgl jejak sini je...

eiela said...

Gud Luck ekh.

Latest Entri:
Takde Mood, Tak Tau Nak Buat Apa

Amna.Qadeeja said...

hye,sy dah undi krole heee
jgn lpe undi sy no 50 =)

Lagenda said...

Piit! Mana aci..krole sempat pasang banner lagi!! Mak tader..huaaa!

Niway, gud luck bebeh..mak pun dok dlm list 6 ( 221 )

Mari la mari..kita mengundi! Lalalala..

krole said...

miela tahir=wuahhh tq2 wak~ngeee

krole said...

cik lla=wuahh ok2 wak~

krole said...

ciktom=wuahh tq2...sory yer sal shoutmix tu..mmg g2 slalu..adus~

krole said...

eiela=wuahhh tq2...ngeee~

krole said...

Amna=wuahhh xdak hal..beres~

krole said...

mak=wuahhhh gud luck ye mak~ngeee..

nazirulhazwan~ said...

saye mesti pilih.haha

krole said...

naz=wuahhh tq2 naz..krole hargai sgt~

micky eyqa said...

gud luck.. undi sy jagk di no 22...

krole said...

micky eyqa=wuahhh gud luck ye wak~

Nismo BluebirD said...

Salam saudara..tolong undi skali...ringankan tangan k??ermm..
btw,bace dulu step kat link ni...^^..sy nak jadi bloggers baru pilihan Malaysia 2010..
undi tuan puan,amatlah diperlukan...^^dan sy berjanji akan vote untuk anda juga...sila tinggalkan no anda untuk sy undi....

miyoshu212 said...

jom pakat undi dan di undi..tgl link kt cni utk di 'undi'... ~.'

http://miyoshu.blogspot.com/2010/12/sape-join-blog-pilihan-malaysia-2010.html

gud luck...!!