Sunday, June 2, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree


Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja
Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot-kot terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari-hari. Hehee..

TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013




p/s : Terbaik GA ni, jom join ramai-ramai~

2 Komen:

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen :)

Shaiful Zaidi said...

Salam krole...Good luck. mana tau dapat kamera tu..