Monday, August 26, 2013

Cinta Lelong

Aisyehmen... cantik betul gambar bro Aaron Aziz kat atas ni... rasanya kalau krole posing macam ni mesti ramai yang muntah darah kan? hahaha!. Ok! petang tadi krole ada tengok cerita lakonan bro Aaron Aziz dengan Erra Fazira ni, tajuk dia "Cinta Lelong"... sebenarnya cerita ni dah lama ditayangkan tapi... krole ni je yang baru tengok hari ni so nampak sangat kan? benda-benda macam ni krole sering ketinggalan.

Best beb! cerita ni... lakonan bro Aaron Aziz dan Erra Fazira memang selalu kena kat hati nurani krole ni... senang cerita kalau dua orang ni berlakon confirm sampai tangkap "feel" krole tengok. Lagipun banyak yang kita boleh belajar dari cerita ni terutamanya tentang kehidupan dan tentang berusaha mengejar kejayaan... huh! dahsyatnya ayat tu! hahaha!. So yang belum tengok tu... kena tengok... happy blogging semua.



p/s : lelong... lelong...

18 Komen:

syuk shusuke said...

aaron aziz hero malaya. :D
tambah lagi erra yang dulu menggegar bumi malaysia. hehe

PeRdU cINta said...

couple aktres dan aktor yang mantap ni mr krole..moga walaupun mereka sekadar berlakon berlandaskan skrip..sedikit sebanyak memberi impak positif pada penonton..amin..

S.K.A said...

tengok jugak cter ni..tp kejap jelh :D he3..erra fazira ttp pujaan hati..cantiknya la..

Aku Penghibur said...

jalan cerita yang menarikkan ...lakonan mereka hebat

luqman zakaria said...

jgn ckp pasal ketinggalan nih..kalau krole ketinggalan..sy nih lagilah..x taupn citer tuh wujud..cammano tuh!

Teena Tna said...

Dah pernah tgok dulu. Kelakar!!! Asyik gaduh jer.

Addasyuhadadisini said...

tak pernah tngk lgi..msti best klau aaron aziz brlakon..:)))

efatin eman said...

aaron aziz... subhanAllah... dia hensem. hee

Tinta Lana said...

Salam.

Krole..tak sempat muntah darah kot..pengsan dulu rasanya, terus masuk icu,hahahaha

#saya org kolumpo krole..acane leh ke sarawak jadinya,hihi

Khai♥Rin : anies said...

xpenah tgk lg

el said...

cerita ni dah lama..el pun tgk gitu2
tp krole tgk x cerita 2hari lepas kat astro Jihan xbalik raya..hahah kelakar nak mmpus..

akmaL said...

aku pon xpernah tgk lagi..ada masa nk try layan la nanti..haha :P

Norhasniza Khalid said...

mama pun tak pernah tengok lagi cite ni krole.... hihi

krole said...

to all : kalo diikutkan krole tka bape pndai tngok2 ceta gni...tp smnejak kawin ni...ape yang Mrs. krole minat jd minat krole jgk huhu...so sonok tngok ceta cinta lelong ni...rugi beb kalo tak tngok~

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

aiza peminat erra fazira.. :D

cweet pinky said...

minat erra tp bosan jgk kalaw asyik2 heronya aaron aziz jer ..

Mieza Jhaa K said...

lama dah xtengok cerita sejak Teduhan Kasih tamat hari tu..

Tetamu Istimewa said...

Di Astro ke?