Wednesday, August 21, 2013

Baby Zahrah Dah Pandai Tiarap

Alhamdulillah... hari ini baby Zahrah meniarap buat pertama kalinya. Syukur sangat... sebab ada kat lokasi kejadian waktu peristiwa bersejarah ini berlaku (amboi ayat tu). Waktu tu krole baru balik dari berjualan kat pasar so baring kat tepi baby Zahrah yang baru bangun... tiba-tiba terdengar gelak tawa baby Zahrah yang comel. Bila krole tengok saja... wuah! anak ayah bertiarap buat pertama kalinya yeah!. Ayahnya ni pula terlebih excited.

Sepantas kilat krole ambil kamera... nak catch moment indah katakan hahaha!. Waktu ni Mrs. krole dah melompat keriangan hahaha! ok! itu gurau. Sebenarnya waktu ni baby Zahrah gelak riang gumbira... tapi disebabkan diri ini yang tak pandai dan kamera yang tak berapa nak canggih tak sempat nak ambil gambar waktu baby Zahrah ketawa. Tapi bagi krole... dapat gambar ni pun dah kira puas hati sangat-sangat. Oklah ada kerja sikit ni so happy blogging semua.



p/s : gembiranya hati ini~

13 Komen:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Bambamnyaaaaa.... comel!!!!!

Hafiza AizZawa said...

tembamnye pipi dye....

Mieza Jhaa K said...

wahh gembirakan tgk anak membesar depan mata.. comel la baby Zahrah ni..

PakcikLie PCL said...

moment mcm tu memang secara tetiba..suatu yg indah kalau dapat rakam.., ayah yg sangat perihatin..cayalah Krole !

Vee Lea said...

Cumilllll baitu baby Zahrah!! Heee :D

S.K.A said...

he3..nnti bro krole kenalah byk bersbar =) bila dia dh bolah mniarap dgn elok..mmg buas la..xterkejar kita he3..

Cikgu Norazimah said...

saat terindah tengok perkembangan anak satu per satu kan? sekarang tgh excited nk tgk irfan berjalan lak..bila la tu? hehe

Shark Kay said...

Jaga2 ler pasni krole..
Zahrah jap lg bleh pusing satu umah..
Hehe.
X larat ayah nk kejo nnti

PeRdU cINta said...

alhamdulillah..tahniah intan payung baby zahrah..nice moment ni..step by step..you can do it la baby girl..baik baik tau takut tengkuk tu tergeliat..tumpang happy sangat nih..nilah nikmat anugerah ILAHI..syukur *_^

Aku Penghibur said...

alhamdulilah satu perkembangan yang baik... umur baby zahra dah berapa krole ?

krole said...

To All : thanks smua sudi bce...rata2 smuanya seronok kan...cba bayangkan krole yang alami sndiri..live ni huhu...trasa macam nak mnitis air mata kgmbiraan bla tngok anak ksygan dah pandai tiarap tadi huhu~

caliph shuriken said...

last month ank sdara sy pulun meniarap.. akhirnya, bole jgak.. mmg hepi bole tgk moment cmni kn ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya dia meniarap.. tak lama nanti dah boleh merangkak&berjalan.. :D