Saturday, August 10, 2013

Raya Kami Sekeluarga

Assalamualaikum semua... pergh! macam mana dengan raya korang? mesti bestkan?. Huh! mula-mula krole nak mohon maaf kepada semua pembaca blog ini sebab kurang update berbanding selalu... biasalah kan hari raya... sibuk melayan tetamu yang datang dan beraya ke rumah keluarga tercinta hahaha. Walaupun cerita yang krole nak cerita kejap lagi ni dah basi namun diri ini nak kongsi juga hahaha! sabarlah ya. Ok! tahun ini tema baju raya kitaorang sekeluarga seperti gambar kat atas ni.

Yes! purple beb! huhuhu... tak pernah lagi rasanya krole pakai baju warna purple sebelum ini. Selalunya asyik warna hitam, putih dan biru. Atas cadangan Mrs. krole so... hahaha! woman knows best kan?. Tapi baju kitaorang ni bukan main tempah pun. Kitaorang beli saja ikut kemampuan... elakkan pembaziran, lagipun cantik apa. Ohya! raya tahun ni memang best... tetamu yang datang memang ramai. 

Kitaorang sekeluarga pula beraya sakan dari raya pertama... huh! bila raya ni memang satu kelebihan menjadi seorang kanak-kanak... nak tahu kenapa?, jawapannya senang saja "duit raya" beb! hahaha!. Kalau baby zahrah faham mesti dia seronok, sebab kat mana saja kitaorang pergi beraya mesti baby zahrah dapat "duit raya" hahaha!. Oklah! sebenarnya banyak lagi krole nak cerita tapi buat masa ini cukuplah setakat ini ya. Hari ini kawan-kawan Mrs. krole nak datang ke rumah, so nak bantu sikit kat dapur so happy blogging semua.



p/s : siapa yang nak makan ketupat rendang datanglah ke rumah...selagi stok masih ada~

7 Komen:

siti ZAHARA said...

serba purple ye..=D..selamat hari raya..=)

puteri airyn said...

Selamat Hari Raya.. Aik.. sapa yang snap picture tu?? :-)

PeRdU cINta said...

waa..cumil family mr krole..sedondon gitu..Alhamdulillah..moga hati juga sentiasa sentiasa bersatu..dunia till Jannah Allah..always pray for both of yours..owhh baby zahrah si intan paying..

Mieza Jhaa K said...

Ramai jugak bertemakan purple raya tahun ni.. tapi saya tema biru turqoise..

S.K.A said...

ha3..untung la jd beby..byak dpt duit raya =) smart la kaler 2 bro krole..tp purple dh pakai thun lpas huk3

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

jauhnya nak pergi beraya di rumah krole.. untung baby zahrah dapat banyak duit raya.. :D

el said...

jauhnye nk beraya umah hang krole
xpelah lam mimpi lah el beraya kt umah hang haha