Thursday, August 1, 2013

Jom Join Group Teratak Blogger

Hari tak banyak benda krole nak kongsi cuma... sememangnya ramai yang dah tahu kan tentang group-group untuk ping entri di facebook kan? contohnya macam group sahabat blogger dan group blogger terhebad. Hah! tak tahu... ok! mudah saja... login ke akaun facebook anda... kat atas tu ada ruang pencariankan? taip saja nama group tadi confirm jumpa punya. Eh macam lari tajuk pula ni? lari tak? atau jalan? hahaha!.

Sebenarnya hari ini krole ada buat group untuk blogger ni di facebook dan nama yang krole berikan adalah group "teratak blogger". Niat krole nak jadikan group ini tempat persinggahan semua blogger diseluruh Malaysia, nak ping entri? nak berkenalan? nak sembang? semuanya boleh kat sini. So mohon jasa baik korang semua... kalau ada kesempatan tu. Jom join group "teratak blogger". Kalau nak join klik link ini ya. Happy blogging semua.



p/s : jom meriahkan group baru ini ya~

13 Komen:

Yumida Huda said...

ooo..group special dri krole
insha Allah nnti yumida jengah

S.K.A said...

he3..okeh2 =) nnti ambe join..in.shaa.Allah

PeRdU cINta said...

alhamdulillah melangkah lagi setapak..meluaskan silaturahim..mengeratkan ukhwah..lillahitaala.. :) insyaAllah saya ziarah nanti..

Norhasniza Khalid said...

mama join nanti! support krole..

Aku Penghibur said...

acik join support :)

Mizz Aiza said...

insya-Allah aiza pun nak join juga..

syuk shusuke said...

insyaallah malam try fly ke sana :D

hana hadi said...

bagus ni :)

Tetamu Istimewa said...

Oh, bagusnya. Satu usaha yang baik. Insya-Allah.

puteri airyn said...

Okay..Erin pun nak joint jugak.. dah klik joint dah.. tapi belum approve lagi kot..

siti ZAHARA said...

wah!! syok ni..tpi zara jarang2 buka fb..tpi zara bgi sokongan kt krole..cayok!! cayok!!..=)

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Haa...nanti akaka joint...Tahniah...

caliph shuriken said...

rasanya sy dh join aritu ^^