Saturday, August 17, 2013

Baby Zahrah Menyusu Botol

Hari ini kitaorang ajar baby Zahrah menyusu botol buat pertama kalinya. Syukur sangat percubaan pertama ini walaupun tak berjaya tapi... tak tahu nak kata macam mana... syukur ke hadrat illahi kerana mempermudahkan urusan kitaorang tadi. Nampak positif saja... langsung tak menangis atau melawan. Bukan apa beb! krole ni lain sikit... tak boleh nak tengok baby Zahrah menangis. Kalau harap krole seorang saja confirm tak berani nak sumbat botol tu hahaha!.

Walaupun tak habis baby Zahrah menyusu botol tadi... sekurang-kurangnya dah beri pendedahan awal dengannya kan? lepas ni nak cuba lagi... sekurang-kurangnya sehari 2 kali untuk biasakan baby Zahrah dengan menyusu botol ni. Bukan apa... pagi sampai tengahari krole kena keluar berjaja kat pasar, petang pula Mrs. krole pergi mengajar so menyusu botol ni nak cover waktu Mrs. krole pergi kerja. Janji perut baby Zahrah berisi walau sedikit waktu tu. Alololo... comelnya anak ayah buat macam tu hahaha! oklah happy blogging semua.



p/s : moga baby Zahrah dapat menyusu botol lepas ni~

14 Komen:

Syazana Zainn said...

sooo cute!

pipi gebuuu

:D

el said...

comey tul bb hang krole
meh sini nak tulun lap mulut tu ada susu hehe

Sop said...

comel baby zahrah.. :)
dah belajar minum susu botol yer...

Vee Lea said...

Eee cute baitu!! :D Kiss kiss baby Zahrah!! :D Brp bah umur dia? Hee

syuk shusuke said...

baby tu fokus lain tu. haha >.<

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...krole,

baby comel giler...pehh..kalau mselim3 ada kat sini..dah lama kena cubit pipi nie,,,huhuhu..

mselim3

Zamani Abe said...

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

Chuu Muqhlis said...

subhanallah lamanye x dtg sini. kebetulan nmpak nama krole kt chatbox blog mana tah., dah ade baby rupanya. salam syawal krole :)

S.K.A said...

owhhh..smoga dipermudahknNya =) he3..bapa terbaik ni..comel btul baby Zahrah...

Aku Penghibur said...

comelnya !!!! ala pandainye

Aminin said...

Ala...chumel2... putih

Mieza Jhaa K said...

wahh dah ajar minum susu botol ye..harap guna susu yang baik untuk baby zahrah comel ni.. terfikir jugak nanti bila dh ada anak, nak bg susu dada sepenuhnya.. sebab tu tak nak kerja..hehe

putra said...

Saya dapat $4 dalam 4 hari.
Ini gambarnya : http://farm6.staticflickr.com/5518/9534358058_8774813eb9_o.png
Join di sini http://www.probux.com/?rh=7075747261746272
Sukses !

email saya putra.xia5@yahoo.co.id

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya baby zahrah..