Tuesday, August 27, 2013

Hadiah Header Untuk Blogger Jua Azura

Assalamualaikum semua... alhamdulillah... siap juga header yang krole nak hadiahkan kat blogger Jua Azura ni (klik gambar untuk tumbesaran dugro). Dipendekkan cerita yang tak panjang ni... sejak pertama kali mengenali blog perdu cinta ni hati krole terus tertarik dengan penulisan dan entri-entri islamik santai yang ada kat dalam blog ni. Serius beb! kalau perkataan seronok tu tak boleh nak gambarkan perasaan krole bila membaca entri dari blog ni, mungkin beronok-ronok kot? hahaha!. So setiap hari memang krole tak sabar nak baca entri terkini dari blogger Jua Azura ni. 

Dipendekkan lagi cerita yang dah pendek ni... hari tu krole minta izin kat blogger Jua Azura, krole nak reka header baru untuk blog beliau... bila dapat lampu hijau krole terus mulakan operasi... hahaha! semangat punya pasal. Krole buat 2 header untuk blogger Jua Azura... harap beliau suka kedua-duanya... font untuk kedua-dua header sama je krole buat... cuma background berbeza. Header ni krole banyak guna tool brush... nak bagi halus katakan (ikut kemampuan). Penggunaan warna pula... kebanyakkannya warna asas dan effect guna shadow dan stroke je. So macam mana? ok tak? happy blogging semua.



p/s : jom serbu blog perdu cinta~

22 Komen:

ANNA MARIANA said...

wow, cantik sangat :)

Norhasniza Khalid said...

uish! cantik lah...... serius lawa..

puteri airyn said...

cantiknya header.. Dah follow blog tu juga..

efatin eman said...

reka untuk sis efa jugak leh?? haha

Hafiza AizZawa said...

cantik..ala2 jiwang gitu...

PeRdU cINta said...

masyaAllah..bukan ini yang Perdu Cinta harapkan..cukup sekadar kesudian sahabat singgah membaca nukilan..dan cukup sekadar mr dan mrs krole izinkan kami ziarah baby zahrah di alam maya..kami dah bersyukur..sangat-sangat..saya insan biasa..masih hijau dan hingusan dalam dunia blogger ini..moga Allah pelihara hati saya dan kita semua dari sifat yang tidak molek..terima kasih untuk mr krole sekeluarga..daripada kami suami isteri..terharu..sayu..sebak..gembira sangat..syukur Alhamdulillah..

Fizi Zaidi said...

wah hebat bro..nak satu heheh :) gurau je

Yumida Huda said...

cantik la krole
yg 1st tu ske tengok..kalerpul..indahnya
bertuah yg dapat tajaan header dri krole..kreatif!

done isi tabung nuffnang krole...selamat menabung :)

Aku Penghibur said...

wahhh cantiknye... terbaik :)

syuk shusuke said...

boleh order ea >.<

luqman zakaria said...

ang takmau hadiahkan untuk aku sama ke..hehehe!

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya header.. kreatif juga kroleni ya.. header aiza orang yang buat (blogger kathy).. nak buat sendiri tak kreatif..

Mieza Jhaa K said...

waahhhh saya pun nak jgk header baruuu...!!

cweet pinky said...

cantek la , 1st CP tgk ingatkan kaver novel , terbaek la bro ! :D

Wan Ahmad Izudean said...

wah lawa2..
memang kena lah dengan 'perdu cinta' hehe

Addasyuhadadisini said...

cantiknya..rajinnya krole..adda pun nk jgak la..weee..:))

akmaL said...

mantap ah krole..terbaik header tu:P

Tinta Lana said...

Salam.

Krole, lana suka background dua2! Ada plak tu rama2, lagi bertambah suka!

Nak jugak.. >_<

Tetamu Istimewa said...

Kreatifnya. Tahniah! Teruja kalau saya yang dapat.

Shark Kay said...

lpas ni mintk izin kt owner blog ctershark pulak..
dia dh lama dh kasi lampu hijau tu..
hehehe..

S.K.A said...

cantik bro =) smple dan nice..mmg kreatif..lpas ni desgn header blog ambe pulak boleh?? he3

Marou Apple Hijau said...

ohsem header... nice job bro

Entri Terbaru Di Blog: Besar Atau Terlalu Besar