Thursday, July 11, 2013

Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Giveaway 10K Followers Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Julai 2013, iaitu tepat jam 5.45 petang sehingga 11.59 malam 21 Julai 2013. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia sahaja
  2. Follow blog Mialiana.com, Add  Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  3. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor)
  4. Buat entri bertajuk Giveaway 10K Followers Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senarai sponsor :
❤ Alycia | Fanpage
❤ Sha Dhira | Fanpage
❤ Paly | Fanpage
❤ Ieta | Fanpage
❤ Deq'Nyss | Google+

Senarai hadiah yang ditaja bernilai RM 1,474 :
❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150
❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150
❤ 1 x Tropica Bioherb Shampoo Herba bernilai RM 35
❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65
❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180
❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6
❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100
❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35
❤ 1 x Wang Tunai RM 50
❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34
❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22
❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25
❤ 3 x Doodle bernilai RM 10
❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15
❤ 9 x Topup bernilai RM 10
❤ 4 x hadiah misteri bernilai RM50.00

 jom support Mia Liana ya... join Giveaway ini dengan klik banner di atas...

11 Komen:

krole said...

Alhamdulillah sempat juga ikut GA dari blogger kak mia, disebabkan beberapa faktor yang tak dapat krole elakkan...agak lewat sikit baru dapat join, ok! kepada kawan-kawan yang belum join apa tunggu lagi...jom kita meriahkan GA kak mia ni yeah! selamat berbuka semua :)

boni kacak said...

good luck bro :)

Siti fironika said...

selamat berjaya...

Mieza Jhaa K said...

Aikk. Baru join..hehe..atas faktor apakah? Internet ke? Hehe...good luck Krole..

eddie said...

gud luck...aku pun ada join GA ni

Diera Tekikushika said...

hai salam perkenalan. dtg dari giveaway 10K followers mialiana.com. Singgah blog sini. jom g blog saya pulak meh. Boleh join segmen saya sekali =)

http://www.dieratekikushika.my/2013/07/segmen-hadiah-ramadhan-by-diera.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr giveaway yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...sempena besday ayu..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

Ummimanje said...

Bertanam pandan tanamnya rendah,
Pegaga dan kobis di kolam cermin;
Salam Ramadhan salam terindah,
Semoga sukses dalam bersegmen. ^^

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

Mia Liana said...

salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway ini. keputusan pemenang akan diumumkan pada 23/7/2013.

semoga berjaya... (^_^)

Farah Waheda Wahid said...

krole...ini ayat standard...

datang singgah dari GA yang sama...

http://www.bubblynotes.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

done follow! all the best ya... *_^

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html