Tuesday, July 2, 2013

Bawa Baby Zahrah Jalan-Jalan

Hari ini nak bawa baby zahrah pergi shopping... yeah!. Tapi tak pergi jauh-jauh pun... kat pekan Papar saja. Semalam ada sahabat krole beritahu... kat sana ada jualan promosi baju-baju baby, dan menurutnya banyak pilihan baju cantik-cantik. Cuba tengok gambar atas tu...? asalkan dapat membuatkan mereka tersenyum dan gembira sudah memadai bagi krole. Hari ini buat pertama kalinya baby zahrah memakai snow cap atau hat yang krole belikan hari tu... sebelum ni bila dipakaikan confirm baby zahrah buka balik.

Comel sangat bila baby zahrah pakai snow cap tu. Hah! tengok gambar kat atas ni... yes! baby zahrah dah pandai fokus bila nak kena ambil gambar... sebenarnya krole nak juga bergambar dengan baby zahrah tadi tapi... moodnya kurang baik... mungkin tak sabar nak berjalan kot? hahaha!. Harap-haraplah dapat belikan baby zahrah baju yang cantik-cantik. Kali ini kitaorang nak carikan baju gaun warna pink untuk baby zahrah... oklah! kitaorang nak gerak dulu so happy blogging semua.



p/s : senyum sikitttt~

12 Komen:

AiSyA LiEzA said...

hahaha... anak buah saya suka tarik balik kalau pakaikan... kekekke :)) comey je baby zahrah... nak cubit sikit.. wkakakka >.<

el said...

time dia kecik2 oklah nak pakai headband ke topi ke..bila dah dpt akal abis ditarik2nye..geram pun ada.a.kita nk bg dia npk comei kan kan kan hehehe

bukan bb zahrah g tgk ultraman ke sekali hahaha

Mizz Aiza said...

selamat membeli belah krole.. comelnya baby zahrah dan wife krole..

Aku Penghibur said...

comelnya baby zahrah, selamat membeli belah :)

Sura Mohd said...

mak n anak sama comey..:)

S.K.A said...

he3 comel baby zahrah :) papa dia nk beli bju raya ke???

Mohd Ghazali Abdullah said...

Selamat bershopping.....shopping raya pun boleh dah skrg ni :-)

Mime MF said...

alolo comelnya baby zahrah!!>,<

Shaiful Zaidi said...

comel...muka ikut krole..

krole said...

to all : thanks sudi bce ye...huhuhu berjaya jgk beli bju tuk baby zahrah...harga pun bule tahan murah~ ada msa nnt...krole update ngeee~

Mieza Jhaa K said...

Ee..comell nyerrr...putih melepak lepak...tembam..gebu..besar nnti pasti cun!

ifah dafila said...

subhanallah ! comey nye baby zahrah, ibunya pon comey :D