Sunday, July 7, 2013

Berat Badan Zahrah Bertambah

Sebenarnya kitaorang belum timbang lagi berat badan terkini baby zahrah tapi... tengok saja dah tahu huhuhu. Semakin hari semakin tembam pipinya, eee... geram betul ayah tengok hahaha!. Alhamdulillah... seronok sangat bila dapat melihat anak membesar depan mata ni, bagi blogger-blogger yang dah bergelar ayah, bapa, daddy, dan apa saja panggilan di dunia ini mesti faham maksud krole kan?. Syukur kepadaNya kerana memberi banyak masa kepada krole untuk bersama dengan keluarga tersayang.

Alololo... tomeinya anak ayah, pandai buat gaya depan kamera. Semakin hari baby zahrah semakin aktif... tidurnya semakin kurang dan masa jaganya pula semakin bertambah. Dah pandai bawa ayah dan umminya ni bermain, kalau tak layan... merajuk hihihi. Tak sabar pula rasanya nak tengok baby zahrah merangkak, sebab sekarangni pun baby zahrah dah pandai berguling sikit-sikit, comel beb!. Tapi... kena sentiasa alert sebab bila dah pandai berguling-guling ni tak boleh dah main letak-letak macam tu saja kan... Oklah! krole nak sambung buat kerja ni, so happy blogging semua.



p/s : sayang anak ayah~

17 Komen:

luqman zakaria said...

hehe..cumilnye..:) btw dh lame betul x singgah sini..huhu.. :)

Vee Lea said...

Super cutee :)

tarmizi said...

comel haha

Shaiful Zaidi said...

makin comel baby Zahrah.

AiSyA LiEzA said...

makin comellll.. geram je tgkk.. >.< lau dah dpt kaki nii msti lagi suka tgk diaa jalan.. comell2.. :)

Norhasniza Khalid said...

putih melepak ye dia.. comel, cute..

Aku Penghibur said...

aduhh makin comellah :)

Yumida Huda said...

comelnye zahrah
mata bulat
follow sini

Zaza said...

nak cubit pipi rasa..hehe

Mizz Aiza said...

tembam dan comel zahrah, geram tengok.. hihi.. semoga cepat besar ya..

ma ❥ said...

Comel!!!!!!

Mieza Jhaa K said...

Wahh cun nyerr..kecik2 dah tutup aurat ye..good girl..

eita said...

comel nyer....

kacang said...

serius comel sangat sangat..=D

anitadiana said...

salam singgah ..kak ita follow no 2738..kalu sudi folow kak ita balik....comelnya..berapa bulan ne...tembamnya...

S.K.A said...

he3 bam2 betol =) suka tgok ank bro Krole ni..smoga bhagia sllu disamping family..

krole said...

to all : thanks ye...kalo korang geram...krole sbg ayah lgla bergeram2 tngok baby zahrah tiap hari huhu~