Tuesday, July 9, 2013

Tabung Duit Raya Dari Nuffnang

Semalam sepupu krole telefon (imam muda Ali Khairuddin), beliau kata dah confirm esok akan puasa yeah! tapi... itupun atas izin daripadaNya kan? InsyaAllah. Ok! hari ini krole nak cerita tentang nuffnang lagi... so please don't be bored ya hahaha!. Ok! entri ni bertujuan nak ucap terima kasih banyak-banyak kat syarikat nuffnang ni... yang kebelakangan ini semakin memanjakan blog kesayangan krole ni dengan Buffered Earning yang sering diidam-idamkan oleh semua blogger. Yes! kali ini sekali 4 sangkut da... yang bestnya iklan mitsubishi dan michelin tu! hah! dari 12 dan 13 Jun tu bertahan. Terima kasih nuffnang.

Patutlah bila krole buka blog... mesti nampak iklan coke ramadhan tu... sekali BE da... so krole mohon jasa baik rakan-rakan blogger semua, kalau ternampak iklan-iklan BE ni tekanlah laju-laju ya hahaha! nak tekan 10 kali pun tak apa. Ohya! gambar kat atas ni keyword untuk hari ini... dari pagi sampai sekarangni... tak sangka pula ramai yang masuk ke blog krole melalui keyword "sumo". Hm... pernah juga krole buat entri pasal sumo ni, tapi... lebih kepada lawak santai bukannya info ya hahaha!. Harap yang membaca tu terhibur... Oklah nak sambung buat kerja sikit ni so happy blogging semua.



p/s : esok puasa yeah!

15 Komen:

el said...

alhamdulilah tahniah krolek..ramai gak blogger dpt BE ni..sempena bulan ramadan kut..murah rezeki..el pun dpt gak..:)

ma ❥ said...

sampai sekarang tak pandai nak menjana duit melalui blog =,=

aisya said...

tahniah. sy pun baru dapat BE baru semalam.. rezeki nak puasa kot.. alhamdulillah.. hehe

huny madu said...

Alhamdulillah..rezeki nak raya kot :) 2 be tu dah lama running kn? Best betul hehe..


Aku Penghibur said...

alhamdulilah , bestnya dapat BE

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Tahniah Krole...sronok tgk BE menari nari kan...hehehe

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Mieza Jhaa K said...

Alhamdulillah..murah rezeki Krole..duit raya utk Zahrah..

Rosniyati othman said...

Alhamdulilah. ..rezeki untuk zahrah

diana said...

ramainya yang citer pasal be..jeles la..akak satu pun tak de..geram betul dengan nuffnang ni..hahhaha

Norhasniza Khalid said...

tahniah.. tahniah.. boleh buat duit poket nak raya nih..

Yumida Huda said...

done klik iklan krole
mog arezeki melimpah ruah
selamat berpuasa utk esok :)

kakzana said...

Sama2 la kita belanja raya duit nuffnang tu ye..hehe..
kakzana punya ciput jek, tapi tak kisahlah, dah rezeki.

AiSyA LiEzA said...

hehee..nnti leh cash out nak raya..kekekke :)

Tedi said...

wah, bagusla :) tahniah