Sunday, July 28, 2013

Nombor Cantik

Ok! sebelum apa-apa krole nak bagitahu sikit... entri ini tak ada kaitan dengan main nombor ekor atau yang sewaktu dengannya ya. Sebenarnya hari ini line internet kat kampung krole ni macam biasa... lembab macam siput sedut hm... cuba korang bayangkan nak buka sebiji blog pun ambil masa 5 ke 6 minit... wah! kesabaranku tercabar! hahaha!. So aktiviti blogwalking sekali lagi terbantut sikit hari ini... tapi seronok juga... dapat luangkan lebih masa jalan-jalan dengan keluarga (ada hikmah juga).

Baru kejap tadi krole dapat buka blog tersayang dan... wah! follower blog krole ni bertambah lagi. Cantik pula nombor tu 2777 pergh! kalau dalam feng shui cina tu ada maksud tak nombor ni? (saja nak tahu). Ohya! blogger yang ke-2777 itu adalah blogger Norhazlina empunya kepada blog Tinymummy, kalau nak berkenalan dengan beliau klik saja namanya yang ada kat entri ini ok. Terima kasih krole ucapkan kepada semua yanng sudi follow teratak karya krole yang tak seberapa ni. Sayang korang semua laju-laju, oklah malas nak bebel panjang happy blogging semua.



p/s : hm... macam tak jauh lagi angka 3K kan?

20 Komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

semakin ramai sahabat.. =)

Tetamu Istimewa said...

Wah banyaknya follower. Bilalah saya nak sampai jumlah tu ya.

Norhasniza Khalid said...

terbaik lah krole!!!...

Mieza Jhaa K said...

Wauu beribu lemon dh followers.. maklumlah Krole dh lama berblogging..

PakcikLie PCL said...

tahniah ..makin ramai follower krole.

sizziey darliana said...

tahniah ..

Aku Penghibur said...

wahh ramainye :) tahniah

siti ZAHARA said...

WAH!! tahniah!! tahniah!! tahniah!!..=D

Khai♥Rin : anies said...

hebat hebat!

P/S TLG CHECK EMAIL YE! URGENT!

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..ini bermakna ukhwah yang terjalin semakin erat dan luas mrs krole..syukur sangat sangatkan..andai apa yang kita beri itu ikhlas daripada hati kerana Allah...pastinya ada juga hati hati insan yang membaca merasainya..kan..ini pun nikmat rezeki juga..rezeki sahabat.. :)

Shaiful Zaidi said...

tahniah krole...makin ramai followers...cantik no tu..

adzairdawati makdara said...

wahhh tahniahhhh... mmg cantik no tu :)

shark said...

waaa..
manyak untung bro krole nie..
main ramai peminat :)

boni kacak said...

terbaik.. sekarang dah 2779.. hehehe

S.K.A said...

he3..ramainya follower bro krole =) bak mai skit..

puteri airyn said...

ramainya followers..

shameel Iskandar said...

Terbaiklah bro Krole. Follower bertambah sedikit sebanyak akan menaikkan semangat kita utk terus menulis

krole said...

to all : thanks uolls...tanpa korang tak meriahlah blog krole ni...tak sngka bule dpt ribu riban begini...terharu tahap gabanz da ni~

el said...

perghhhhh hebat2 otai krole skun
18x gulung tahniah buat krole

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Tahniah...hehe..no cantiikk..bley buat plat no keta ker..moto kerr...

Selamat Hari Raya...,
Pi raya makan ketupat dan lemang saja,
Wahhh..ramainya otai blogger saya jumpa,
sedangkan saya baru saja bermula...