Tuesday, July 30, 2013

Sedihnya Cerita Ini

Aduh! nampak sangat krole ni ketinggalan zaman... orang ramai dah bertahun-tahun tengok cerita ni. Krole pula baru sibuk nak update kat blog ni hahaha!. Serius beb! first time aku tengok cerita ini... "My Name Is Khan". Hm... kalau tengok tajuk tu krole terbayang mesti movie ni nak cerita kisah hidup Shah Rukh Khan. Namun sangkaan krole meleset, lepas 30 minit menonton cerita ini wah! menarik beb! mungkin disebabkan ia memasukkan unsur kisah benar ke dalam cerita ini (peristiwa 9.11).

Kalau dihayati betul cerita ni pergh! confirm boleh menitis air mata. Contohnya tengok gambar kat atas tu... anak dan ayah bermuka sedih disebabkan tak tahan melihat Shah Rukh Khan yang tak berputus asa ingin memberitahu dunia yang islam didunia ini bukannya penganas. Kalau muka krole dan baby zahrah dah sedih macam ni... korang rasalah macam mana pula rupa Mrs. krole? hahaha!. Biasa beb! memang penuh tisu kat tangan, Mrs. krole memang suka layan cerita hindustan ni. Oklah... ada kerja sikit ni, happy blogging semua.



p/s : my name is Krole and I am not a terrorist~

12 Komen:

S.K.A said...

he3..syok btul tgok sekeluarga =) feel dia lain mcm je..sy pn xpnh tgok lg cter 2..tp bila sbut islam..mcm menarik..kena tgok neh..xde link utk downld ke bro krole??

puteri airyn said...

Baby yang kecik tu pun pandai hayati cerita ke?? :-)

Tetamu Istimewa said...

Comelnya baby. Mesti baby tu pun menonton sama.Jangan salahkan baby tu kalau besar nanti dia jadi pelakon ya.

Aku Penghibur said...

alooo comelnya baby tu :)memang best cerita tu :)

Norhasniza Khalid said...

boring ke cik zahrah? kelat je muka.. ooo... papa layan tv ek.. tak layan dia...

siti ZAHARA said...

mng nangis pun tngok gmbr ni..hee..=D
alolo..comelnya..muka cedih2 tu..papa tak layan baby ye..=D

Mizz Aiza said...

sedih cerita tu krole.. aiza pun menangis layan.. huhu..

azman Arsad said...

belum tengok lagi.. kalau sedih malas le nak tengok

Sop said...

blom tengok dan baru tahu
lagi ketinggalan dari bro Krole... hehehe

krole said...

to all : huhu menarik ceta ni tau...dari 1 gambar kta bule membuat sejuta andian kan? sebaiknya berbaik sangka sesama kta~ lagipun sekali sekala luangkan masa berharga bgini dengan kuarga mmg seronok...susah nak dpt quality time like this together~

shark said...

ahak..
sensitif jugak mr.krole nie..
dalam hati ada taman gtu :)

Mieza Jhaa K said...

Saya dah khatam 3 kali..ketiga-tiganya menyedihkan..uwaaaa