Sunday, April 24, 2011

Krole Menang Hadiah

Mula-mula tarik nafas dalam-dalam kemudian jerit yeah!!! huhuhu nak tahu kenapa krole happy sangat ngeee??? mesti korang semua ingatkan??? krole pernah ikut kontest GA yang dianjurkan oleh blogger syufaa yang kecik, molek, manis, cun, cantik, cute, comel, lote, intan payung, dan segala-galanya ahaks puji lebih nampak!!! sebenarnya entri ini krole tujukan khas untuk mengucapkan jutaan terima kasih kepada beliau kerana menghadiahkan krole sebotol minyak wangi pergh!!! lepas ni bolehlah krole berwangi-wangian apabila keluar ke mana-mana, aik!!! kenapa sebelum ini krole tak pernah pakai minyak wangikah bila keluar ke mana-mana??? euw~ hehehe tak daklah gurau je ya~ krole harap selepas ini, kalau blogger syufaa ni menganjurkan lagi GA atau kontest jangan lupa roger krole ya~ apa-apa pun krole nak beritahu krole suka sangat dengan hadiah yang awak berikan~ wangi sangat!!! rasa rugi pula nak guna selalu, krole akan jaga minyak wangi itu sebaik-baiknya ahaks~

Tada~~ inilah minyak wangi tu!!! cantikkan??? wangi ni!!! korang semua jangan jeles pula, hehehe... nanti bila blogger syufaa ni buat GA join terus kot-kot ada rezeki macam krole boleh dapat minyak wangi ahaks~ thanks awak.



p/s : wanginya~~~

27 Komen:

Fantastic Ajane said...

hehehe ..congrats k..:) sa ada juga tu tapi yang hitam punya.. heheh

forever love said...

nak boleh.??

Wanzi said...

tahniah krole... kerana berjaya

M a W a D D a H said...

bestnya krole dpt minyk wangi...huhu

syufaa said...

eheee..termalu plak tetibe..ur welcome! pkai la sllu k! =P

ASSOYFINGER67 said...

tahniah...patutler wangi jer huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah wak~~~bila wak nak hadiah kan saya lak..nak juga!!!

cik panadol said...

Eh leh bau sampai sini la hehe...
Tahniah!

Izzuddin Fauzi said...

Congratzz... Huhu... :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

jaya jr said...

haha,tahniah menang..

iza said...

Assalam..
Tahniah..

Zura said...

tahniah krole..best dpt hadiah kan..

nasri said...

bnda free mmg best.. lagi2 yg menang hadiah..haha.. bestnyer.. =)

krole said...

FA=huhu sekali same da~

krole said...

atiq=huhuhu bole2..kne tngu krole bat kontest ahaks~

krole said...

wanzi=huhu hepi ni wanzi..thanks ye~

krole said...

adah=huhuhu wangi lagi tu wak~ngee

krole said...

syufaa=huhu thanks wak..nnt bat kontest jgn lpe buzz krole~

krole said...

assoy=huhu thanks assoy~

krole said...

LM=huhuuh ade2..tunggu~~~

krole said...

cik panadol=huhu thanks awak~le bau ke???hehe wangi kan??

krole said...

izzudin=huhu thanks bro~

krole said...

JJ=huhu yeah!!! krole mng r JJ!!! ngeee

krole said...

iza=huuh thanks :P

krole said...

zura=huhuhu teramat best ngee~

krole said...

nasri=hahah~tau xpe ngeee~

sarah mohamad said...

tahniah krole! hiks :)