Sunday, April 3, 2011

Malamni Layan ABP 2011

Wuahhh!!! bestnye!!! apa yang best??? malamni krole layan anugerah bintang popular berita harian, bertambah best lagi kerana zizan raja lawak adalah salah seorang daripada pengacara rasmi ABP pada tahun ini. hehehe tergelak seorang krole dengan telatah dia orang ni mengacara , memang bestlah!!! persembahan daripada hujan tadi memang mantap!!! krole memang minat dengan kumpulan ni. apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang dan yang akan memenangi anugerah-anugerah pada malam ni, tahniah juga kepada berita harian kerana berjaya mengadakan satu majlis yang berprestij seperti ini~ keep it up!!! korang tengah tengok ABP juga kah??? rugi kalau tak tengok o0o0!!! wuahhh!!! bestnya!!! nak tahu kenapa??? tengah krole taip entri ini zizan diisytiharkan sebagai pelakon komedi terbaik pada tahun ini yeahhh!!!

Hehehe... walau apa pun krole harap korang semua enjoy pada malam ini ye~ happy blogging untuk semua!!!



p/s : pergh!!! anuar zain~

4 Komen:

blog-tips-kurus said...

tahniah S.Sam & bondanya yg tlg undi :-)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh semua layan anugerah ni ye...tp saya suker sam wak..hihi

krole said...

tips=huhuhu tahniah!!!

krole said...

LM=huhuhu best wak...wuahhh same r~