Tuesday, April 12, 2011

Krole Menang GA BCSH

Wuah!!! sebenarnya balik dari kerja tadi krole terfikir nak buat entri sedih uhuk~ biasalah bila kerja malamni EMO sikit ngeee~ tapi sekali krole buka blog dan terlihat komen daripada blogger syufa terus berubah mood krole yang sedikit moody pagi ini ahaks, pergh!!! memang happylah!!! nak tahu kenapa happy??? huhuhu tengok tajuk entri ni pun boleh tahu kan??? krole menang GA daripada blogger syufa!!! yeah!!! kalau anda gembira hentak kepala~ ups terlebih sudah~ mesti korang semua ingat kan entri krole semasa menyertai GA ni eh??? tak ingat??? sila klik sini untuk ingat heee~ apa-apa pun krole nak ucapkan berbillion terima kasih kepada blogger syufa kerana sudi menerima penyertaan daripada krole dan alhamdulillah rezeki krole pula kan??? sebenarnya krole ni kurang sikit pengalaman memenangi GA atau kontest kat dalam dunia blog ni, so teruja sangat... kalau boleh krole nak bagitahu satu kampung!!! tapi nanti dia orang kata krole mengada-gada pula kan??? kepada member-member semua jom kita serang blog syufa!!!

ohya awak~ krole menang hadiah apa ya??? kereta myvi??? kapal terbang??? handphone??? top up??? huhuhu.... gurau je, tapi nak tahu ni??? teruja lebih dah ni~


p/s : yeahhh!!!

22 Komen:

fiqaliqa said...

wah. tahniah2 :)

syufaa said...

hahaha..adehh..kite kasi awak perpium..tp kite bg lmbt ckit tauu..sbb bz nk final next week..klau dpt anta cpt syufa bgtauu.. :)

nurkaloi said...

guuuddd ^_^

Wanzi said...

tahniah krole

chuu said...

waaa., krole menang moto., hii:P

.: iEyLa :. said...

waaahhh...congrats awak...
hehe...hadiah kite share ek..hihi

i am S!L4H.. said...

seronoknye menang~~~~~~~~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah wak~~

.:|kamaryeah|:. said...

congratulations krole~

dina darwina said...

semua dh wish tahniah..hehehehehhee...selamat maju jaya contest yg len pulak hehehehee

Jerung Gergasi said...

syabas2 ..pasni join lucky draw my blog pulak ..=)

krole said...

fiqaliqa=thanks wak~

krole said...

syufa=xdak hal r wak..yeah!!!yeah!!! dpt perfume ahaks..suke2

krole said...

nurkaloi=tq2~

krole said...

wanzi=thanks wanzi..hepy ni ngee~

krole said...

chuu=huhuh mng perfume r wak~

krole said...

iEyla=huhuh bule2 ngee~

krole said...

silah=memang ponnnn!!!

krole said...

LM=wuahh!!! thanks wak~

krole said...

kamaryeah=wuah!!!thanks wak..krole hargai sgt~

krole said...

dini darwina=huhhu thanks2 ngee~

krole said...

jerung=wuahh!!!menarik!!!nak2...:p