Sunday, April 17, 2011

Pengaruh Istilah Internet

Huh!!! boleh kata seharian ini krole penuhi dengan aktiviti bersama member-member sepenjawat tapi tak best pun!!! hah!!! tak best??? nak tahu kenapa krole kata tak best??? begini ceritanya kitaorang sebenarnya merancang nak pergi Gabai hari ini~ maklumlah lama tak mandi air terjun ni, tapi malang memang tak mengeluarkan bau... kereta member krole rosak pula!!! kereta model toyota corolla tahun mmmm~ tak ingat pula, tapi kalau tengok keadaan tu macam tahun perang dunia dulu ahaks. nasiblah rosak tu tak jauh dari pekan kalau tak alamatnya tolak keretalah kitaorang tadi, so perancangan kitaorang untuk lepak diGabai tadi berakhir dibengkel kereta LOK WEE Sdn.Bhd, ok-ok malas nak sambung cerita krole pendekkan ya~ akibat kecewa kerana hampir setengah hari masa kitaorang habis dibengkel tu, kitaorang pun membatalkan perancangan tersebut dan menuju ke pekan kajang??? apa lagi sate kajanglah sebagai pengubat hati, waktu tengah duduk makan tu apa lagi semua pun berlawaklah pasal kejadian yang menimpa kitaorang ahaks~ tapi yang krole terkejut tadi boleh pula member krole seorang gelak macamni "hahaha!!! LOL".

terkejut krole "hah!!! kau kata apa???" tanya krole??? dia pun jawap macamni "agak-agaklah LOL pun tak tahu lot of laught la!!!" pergh!!! pengaruh istilah internet betullah budak tu!!! ni mesti kes terpengaruh dari laman-laman chat kat internet ni ahaks~ krole pendekkan lagi cerita waktu kitaorang sampai dah rumah member krole tadi nak blahlah~ boleh dikata begini pula "ok role, gua ciow lu...TY" pergh!!! kenapalah budak ni??? apa salah cakap terima kasih je~ ngeee... korang ada tak member-member macamni???




p/s : dunia..dunia~

14 Komen:

forever love said...

semua tue awk join ke.?

sarah mohamad said...

hahaha. saya pun dedulu tak tahu jugak LOL tuu apa. memang pengaruh internet betul lah. hihi

nur aisya humaira said...

haha..bru thu LOL tu ape...hahaha
:malu

Isaac Frank said...

ada mcm2 lg.. cthnya mcm LMAO, ROTFL, bla bla bla hehe *overdose of intrnet :P

Norhayati Rostam said...

Krole!
Jelesnye tengok header tu.
Asyik tukaq ja.

iszieylyanziy said...

hahaha,,dulu main guna jek,,tak tahu pe maksud pon

krole said...

atiq=yups nape wak???

krole said...

sarah=huhuhu tau takpa wak~ngeee

krole said...

nur aisya=ahaks..bgui2..dpt ilmu bru~

krole said...

isaac=pergh!!! krole tau ade g satu bro... TYVM thanks you very much hehehe~

krole said...

cahayamylife=ahaks..thanks wak..krole cube bat yg terbaik!!!ngeee~

krole said...

isziey=krole bkn takat dlu..skngni pon~ade g x phm heee

Pendekar Berkuda said...

wah kerol...nak gi gabai ke semalam?? hahaha...

rindu kat gabai lak... main luncur2 gitu...hahaha...

krole said...

pendekar=huhuhu x kesampaian bro..adus~