Friday, April 15, 2011

Blog Priasetia Wujud

Semalam boleh kata masa krole dihabiskan dengan membaca sebuah novel ni~ memang best walaupun krole tak fimiliar dengan penulisnya iaitu Anuar Kamaruddin??? mmm~ tapi krole ni bukan kaki novel pun so ramai penulis-penulis novel yang hebat-hebat krole tak tahu, yang krole tahu seorang je iaitu Ramlee Awang Murshid, boleh kata setiap karyanya belum pernah lagi mengecewakan krole... memang layan~ kalau korang tak percaya bacalah sendiri novel-novel keluarnya, eh??? keluar topik dah krole ok-ok, sebenarnya semalam sewaktu ternampak novel "blog priasetia" ni terus tertarik untuk membacanya hehehe maklumlah tajuk tu ada menyebut pasal blog kan??? ahaks~ mula-mula tu memang bosan juga krole membacanya tapi setelah selembar demi selembar krole belek pergh!!! memang best betullah!!! cara penulisan yang ringan dan santai membuatkan kita boleh membacanya tanpa rasa mengantuk, dan jalan ceritanya pun amat menarik, tahniah Anuar Kamaruddin kerana berjaya menghasilkan satu karya yang hebat, so balik dari kerja tadi~

Terus krole on lappy dengan niat untuk mengetahui adakah blog priasetia ini wujud??? huhuhu~ terbawa-bawa sampai ke dunia nyata ngeee~ begitulah pengaruh yang dibawa oleh novel tersebut kedalam hidup krole ngee~ dari mesin pencarian google krole mulakan kembara mencari blog priasetia tu... dan akhirnya krole menjumpainya!!! wuah!!! blog ni memang wujudlah kalau tak percaya??? tu tengok gambar kat atas tu!!! hehehe tapi takdaklah sama seperti didalam novel tu??? blog ni dicipta untuk mempromote novel keluaran Anuar Kamaruddin ni iaitu blog priasetia, huh!!! nasib-nasib... kalau betullah wujud pergh!!! komfirm banyak krole nak tnya??? ngeee~ bagi member-member yang belum membaca novel ini cepat-cepat beli!!! rugi tak baca o0o00!!! dan kalau nak senang singgah je blog priasetia ni... boleh order kat sana... ahaks siap promote lak~


p/s : nak baca novel pe g???

14 Komen:

i am S!L4H.. said...

wahh pink nye baju die. haksss

Affieza said...

Kunjungan balas ke sini plk...

Suka baca novel ekh???hehe

Affieza said...

Ok2..takpe bljr2 utk terus minat ekh..yg pasti mmg best!!!

NURUL NAJWA said...

ahar~ xminat novel.. tym bosan je bace.. heee~ jd promoter plak.. ekeke XD

Zura said...

betul tue krole..tulisan ramlee awang mursyid mmg best...tip top..

Fantastic Ajane said...

wah sa pun baca tu c ramlee awg murshid tu..:)best...:)

krole said...

silah=hhuhuhu kesana lak silah ni ngee~

krole said...

affieza=ahaks..bru nak mnt ngee~

krole said...

affieza=ngee..mmg best pown ngee~

krole said...

najwa=huhu besa r wak..len org len minatnye kan??nge~

krole said...

zura=tau takpa zura..huhuhu..kalo bce novel beliau cam real~

krole said...

FA=huhuhu mmg best ngee~

i am S!L4H.. said...

ngeee. opssss

Anonymous said...

yup novel nie mmg best..sy pn terbawak2 nk crik blog nie..hee tp x der pn..just utk promotion jer..anyway cter dier agk best n laen dr yg laen..