Monday, April 18, 2011

Imam Muda Astro

Assalamualaikum dan selamat malam kepada semua member-member blogger, wuah!!! kenapa tiba-tiba jadi formal krole ni??? aik!!! bukan krole sentiasa beginikah??? mmmm~ lantaklah!!! hehehe... sebenarnya cerita ini dah lama krole simpan untuk anda semua, tadi kelam-kabut krole balik dari kerja semata-mata nak tengok siaran langsung majlis pelancaran imam muda astro musim kedua ini~ aik!!! biar betul krole ni kan??? sebenarnya krole ada kejutan untuk korang semua??? sebenarnya sepupu krole adalah salah seorang daripada perserta imam muda kali ini ah!!! bangganya krole!!! hehehe... hari itu kan krole ada balik sabah, ini merupakan salah satu daripada alasan krole balik hari tu~ biasalah bukan senang nak masuk rancangan seperti imam muda ni, kalau tak cukup ilmu didada pergh!!! alamatnya diri sendiri yang malu sewaktu ditemuduga~ alhamdulillah selamat sudah majlis pelancaran imam muda kali ini, pergh!!! tak sabar nak tengok jumaat ni!!! ohya krole lupa nak beritahu nama sepupu krole tu Ali Khairuddin bin Marif kalau korang ada tengok tadi dia kat tepi sebelah kanan.

Yah!!! inilah rupa sepupu krole ahaks~ dia ni lawak tau~ dan krole sentiasa respek kat dia ni... kerana pengetahuannya dalam bidang agama ini. kadang-kadang tu bila krole kurang pasti akan sesuatu itu dia ni lah tempat krole jadikan rujukan, tahniah sekali lagi krole ucapkan kepada Ali a.k.a chill (ni panggilan nama dia kat kampung) kerana berjaya memasuki platform imam muda yang berprestij ini dan lakukanlah yang terbaik!!! krole sentiasa tengok perkembangan kau Ali (huhuhu cam dia le baca blog krole ni kan???heee~)

Ni gambar raya tahun lalu... sila abaikan muka buruk krole tu ya... cuba tengok sebelah krole tu!!! yang pakai baju warna biru tu hah!!! itulah Imam Muda kitaorang ahaks~ yang lain tu adalah watak tambahan hehehe~ taklah kat depan tu abang dia, dan tepi krole pakai baju pink sikit tu adik dia yang sebaya krole, pergh!!! terkenang waktu raya pula uwah!!! apa-apa pun krole bangga dengan Ali... Go Go Go Ali!!!!



p/s : imam muda astro!!!



8 Komen:

Wanzi said...

wah hebat juga krole.... rupa-rupanya ada sepupu krole dalam imam muda.... lepas ni boleh promosi lah untuk vote.... tahniah buat sepupu krole... semoga berjaya

munna said...

wah! tahniah buat sepupu krole... semoga berjaya menjadi Imam Muda

blog-tips-kurus said...

kenapa krole tak p audition? malu ke? hihi..! semoga beliau sukses di dalam & luar program realiti itu.

*kirim salam yek. *_*

missSenget said...

yang pakai baju pink tu single lagi tak??


ngee~~ :P

krole said...

wanzi=insyallah wanzi hehehe~

krole said...

munna=wuahh thanks munna~pergh!!! tumpang bangga krole~

krole said...

tips=huhhu krole x cukup g ilmu didada wak~ngeee

krole said...

senget=huhuhu nape berkenaan ke nget???aha~single g hehehe...nak krole gtau dia ke??