Monday, April 4, 2011

Traffic Blog Krole

Wuahhh!!! apa kena krole ni??? malam-malam nak cerita pasal traffic blog pula hehehe~ sebelum krole mulakan bicara pada malamni yang rasanya agak lewat juga (baru balik kerja) terima kasih krole ucapkan kepada semua pengunjung-pengunjung blog krole yang tak seberapa ni ye~ ok niat krole hanyalah untuk berkongsi sedikit cerita mengenai blog krole ni iaitu mengenai traffic blog ni... rasanya tak pernah lagi kan krole cerita pasal traffic blog ni... ahaks~ bukan apa malulah, bukan banyak pun!!! tapi untuk memuaskan hati member blogger krole yang tak memberikan kebenaran kepada krole untuk menyatakan namanya??? aik!!! tak tahu kenapa??? malu kot~ yang selalu bertanya kepada krole akan prestasi blog ni... so hari ini bro boleh tengok sendiri ya prestasi blog krole... ditujukan khas ni, bukan selalu krole nak tunjuk ahaks~ harap bro dan member-member semua sudi tengok ye~ dan kalau ada sebarang nasihat membina amatlah dialu-alukan, cuba tengok gambar kat bawah ni.

Ok gambar ni adalah traffic krole untuk hari ini dari pagi hingga jam 10pm... tengok!!! tak daklah tinggi sangat... kalau dibandingkan dengan blogger yuyu yang cumil, huh!!! seperti langit dan planet plutolah!!! ahaks~ kalau dengan bro ben yang maskulin lagilah perghhh!!! jauh lagi kot nak sampai level macam dia... tapi disini krole nak kongsi satu tips dengan semua, dalam membuat sesebuah entri~ pemilihan tajuk adalah amat penting so kalau boleh buatlah tajuk yang pendek dan simple agar ia mudah dicari oleh mesin pencarian google atau apa-apa pun mesin pecarian yang ada diluar sana~ ok!!! krole tak berani nak bagi banyak-banyak tips... kerana krole rasa belum layak lagi heee~ so apa yang penting dalam berbloging mesti enjoy!!!



p/s : tada~

34 Komen:

c-tea said...

banyak jugak tu

Miss Fyra said...

wahhhh banyaknye

kira kekuri said...

woww bestnya krole~ aku x pandai naik2 traffik aku bah.ahaaa ^^

kpah k-poh said...

akak paling tinggi..15 jer..

Fantastic Ajane said...

wah bnyk beza dgn traffic blog sa oo.:) gud luck n congrats k..:)

Jierah said...

wahhhhh. banyak nye. jierah punya ciput je. hukhuk. btw, byk domo lah kt sini. suke2 :D

Belalang Hijau said...

perh...tinggi tu...

tahniah bro...

caliph shuriken said...

dasat krole.. trafik 3x ganda lebih tinggi compare blog sy, hukk...

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

missSenget said...

banyak gile krole...

kgum2..

sherah said...

haaa okay lah tu hehe keep it up bro

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hebat trafik awak...saya punyer?huhu

blog-tips-kurus said...

mantop!! bagus anak mak.. :-)

sarah mohamad said...

yeay krole. more tips pleaseee? hiks. okay la tuu krole kalau nak di bandingkan dengan saya nih. bagaikan langit dengan bumi. hiks

athirah said...

lama x ngorat krole kat sini.. heheheheh

Dawa said...

hebat la ni krole. ER pon biasa2 je. nk dpt 200 UV pon ssh. huhu

CahayaCintaIlahi said...

wah hebatnye krole.. tahniah ;)

.:|kamaryeah|:. said...

wah jelesnya kt~
kagum lah awk~

krole said...

c-tea=huhuhu mne de wak..sikit je~

krole said...

miss fyra=eh??bykke wak...x la!!!ngeee~

krole said...

kira=bah~nnt aku tulung~

krole said...

kpah=huhuh krole x caye r kak~ngeee

krole said...

fantastic=wuahhh tq2~

krole said...

jeirah=huhuhu sal krole mmg mnt domo ngeee~

krole said...

belalang=huhuhu krole rase belalng g tinggi~

krole said...

caliph=huh!!!ye ke bro...eh x caye krole~

krole said...

miss sengget=huishhh x dak r banyak sgt wak~

krole said...

sherah=thanks wak~

krole said...

LM=huhuu krole rse wak lg tnggi ngeee~

krole said...

tips=terima kasih mak!!!aik???huhuhuhu~

krole said...

sarah=hhuhuhu insyallah wak nnt krole bg ye ngeee~

krole said...

athirah=wuahhh lme x nmpk wak~

krole said...

dawa=wuahhh!!!bgui2...usaha g bro!!!

krole said...

Cci=x hebat mne pon wak~

krole said...

kamaryeah=krole lg kagum kat wak..bi mmg power~respek!!!