Tuesday, April 19, 2011

Malam Yang Sunyi

Sebelum krole memulakan entri kali ini, krole nak promote sekejap ya link twitter krole~ sila klik sini untuk follow krole kat twitter... hehehe~ bukan apa, sunyi je krole rasa bila online twitter. sembang-sembang seorang je krole, ok berbalik kepada topik kita pada malamni, malam ni krole rasa sunyi sangat tapi jangan salah sangka bukannya sunyi seperti kemurungan tu, maksud krole adalah sunyi yang menenangkan jiwa, tak tahulah krole~ tenang je jiwa malamni... alhamdulillah syukur tambah-tambah lagi malamni bulan penuh pergh!!! indahnya malamni~ biasalah bila korang dah berstatus kerja pergh!!! susah nak dapat ketenangan jiwa ni, hehehe... asyik fikir kerja yang tak siap-siap dan semakin berlambak-lambak kat tempat kerja!!! ngeee~ kena-kena lagi macam krole yang berkerja mengikut shif huh!!! memang mudah membuat jiwa krole terganggu, nasiblah ada blog boleh juga krole luahkan rasa hati yang kadang-kadang tak dapat krole simpan lagi!!! ngeee~ tapi kalau yang sulit tu tak daklah krole cerita kat sini, sebabnya cukup mudah... malu~ malamni krole minta maaf sangat kat korang semua entri merapu sikit.

Ini kerana si sang penulis tak ada idea malamni, kerana terlampau melayan kesunyian malamni ahaks~



p/s : alhamdulillah~

12 Komen:

Wanzi said...

kalau sunyi malam2 lebih baik banyak berzikir krole... hilang juga sunyi

ila said...

Alhamdulillah...

Jom join Peraduan TEKA&MENANG blog ila :)

http://azilamohamed.blogspot.com/2011/04/peraduan-teka-menang.html

nasri said...

haha..biase la tu kdg2 xde idea nk post ape.. a'ah la bru prasan bulan penoh.. cerah je langit.. best klo lepak depan umah baring atas krusi sambil tgok langit.. =)

cacing said...

sunyi2 ni bagus tuk munasabah diri....

rynna said...

maaf anda telah di tag :) http://rynnasherynna.blogspot.com/2011/04/jom-join-contest-hitam-merah.html

SofieyAzwa said...

Dah follow Twitter krole. ;)

krole said...

wanzi=tq atas nasihat wanzi..akn krole amalkan insyallah~

krole said...

ila=dah join hehehe~

krole said...

nasri=huhu tau xpe bro..cantek kan???jom lpak2

krole said...

cacing=huhu tol bro~

krole said...

rynna=huhu thanks wak..insyallah krole join~

krole said...

sofieyAzwa=huhuhu thanks wak..le twit2 nnt ngee~