Saturday, April 2, 2011

Kisah Yuyu Zulaikha

Wuahhh!!! kenapa tiba-tiba krole buat entri pasal blogger yuyu zulaikha ni, heeee~ adakah krole ingin mendapatkan publisiti murahan??? teruklah kau ni krole!!! hehehe~ bukan begitu ya niat krole, begini sebenarnya... kisahnya bermula begini, hari ini krole membuka akaun nuffnang krole yang dah lama tak dibuka huhuhu sedih betullah!!! bukan kerana merajuk dengan encik nuffnang cuma krole ada satu experiment yang hendak dicuba dan experiment itu berakhir hari ini dengan jayanya!!! yeahhh!!! nak tahu apa??? huhuhu that is a secret~ ngeee jangan marah ya, ok-ok tengah krole belek-belek akaun nuffnang krole tadi (belek-belek???macam mana ek???) krole terjumpa satu keyword yang krole memang tak sangka akan ada didalam blog krole, perghhh!!! ramai juga yang mencari blogger yuyu zulaikha didalam blog krole yang buruk ni~ cuba korang tengok gambar yang krole printscreen dibawah tu, mengalahkan keyword "krole" ahaks.

Nak kata krole kenal dengan blogger yuyu zulaikha ni tak lah sangat... tapi yang pastinya krole boleh kata selalu juga singgah ke teratak beliau, krole memang respek kat dia ni~ entri-entri beliau semuanya best-best belaka... so kepada yang ingin mengenali beliau klik disini saja ya~ lagipun krole takut nak cerita panjang pasal blogger popular ni... takut info-info yang krole berikan silap... heeee~




p/s : ada peningkatan pada keyword~

14 Komen:

Love hurt aeNnn said...

ain suke jugak blogger yuyu zulaikha. dye sangat sangat hebat. hee

AiDa AzRyN said...

owh gitu kisahnya.. XD

y u y u Z u l a i k h a said...

Uishhhh! hahahaha.. tetibaa! ape kena mengena kita berdua ya??? hahahahah...

krole said...

love=wuahhh!!!mmg hebat pon~

krole said...

aida=hehehe....ye..tq sudi bce ek wak~

krole said...

yuyu zulaikha=wuahhh x sngka wak bce jgk heee~xdak...sje wat suspen ngeee~jgn mara hah~

padin said...

wuahhh ingtkan ada apa2 tadi dengan yuyu ekekee, baguslah rebut keyword2 hot ni ekekee

nur aisya humaira said...

blogger aisya tk de org nk cari ke???hak2

sarah mohamad said...

hiks. ada apa2 ke ni? ramai jugak yg cari yuyu. kalah krole sendiri.

i am S!L4H.. said...

fuhhh-yooo. begitu kah??

krole said...

padin=yes padin..keyword tu mmg sgt pnting ngeee~

krole said...

aisya=nak2!!!krole nak~

krole said...

sarah=huhuhu tu r...dasyat tol r yuyu ni~

krole said...

silah=huhuh sje pakcik bat suspen~