Friday, April 15, 2011

Selamat Hari Raya Semua

Selamat hari raya semua!!! hehehe... raya apa yang krole maksudkan ini ya??? kalau hari raya adilfitri lama lagi kan??? kalau raya korban lagilah!!! ngeee~ sebenarnya bagi member-member yang lama dah mengenali krole rasanya tahu kot~ malam raya yang krole maksudkan ni merupakan malam terakhir krole berkerja shif malam ahaks~ hehehe happy sangat seperti takkan kerja shif malam pula, walhal ada 30+++ tahun lagi nak berkhidmat, tak tahulah krole nak kata macam mana??? cuma malam raya ni lain sikit feelnya, orang semua masuk kerja dengan hati yang riang je, kalau tengok muka senang cerita "ada senyum~~" hehehe. selalunya malam raya ni member-member sepenjawat semua tak akan tidur, mmm... kalau yang mengantuk betul tu tidurlah tapi jaranglah nak tidur bila malam raya, sembang sampai ke pagi!!! ada yang baca novel??? hah!!! krole kira dah jadi geng ni lah sekarang!!! dan banyak lagilah aktiviti heee~ time krole tengah taip entri ini pun krole dah siap-siap nak pergi kerja huhuu semangat kan???

Ohya sekarangni boleh kata member-member facebook krole semakin meningkat dari sehari ke sehari dan yang bestnya ramai yang add krole ni bloggers... so nak dijadikan cerita tadi waktu krole update status kat FB... macam ni bunyinya??? "malamni malam raya yeahh!!!" huhuhu~ ada juga yang terkedu dan terkejut, huhuh sekarang you all tahu kan??? yeah!!! kalau nak add krole kat FB sila klik sini ye... jom tambahkan member-member kat FB!!!



p/s : yeahhh!!! raya!!!

10 Komen:

eRza farEeha said...

perghh..krole da raye tuu..hhih

missSenget said...

krole..pose cukup tak?? :P

forever love said...

amboi.. raya je ingt erk

i am S!L4H.. said...

haha. adehh ade almond london. lemang lg. ni yg x saba nk tggu raye nih. haha

Fantastic Ajane said...

heheh ingatkn btul2 raya..tekejut sa oo..:) ba bgs juga xda shift mlm kan.. ingat dulu sa pun pernah kerja shift2 ni... panat tul..hehhe.. but turned to be the best experience ever...:) so.. just leave it like that k... kita harungi jaaa... kenangan manis tu nanti...:)

krole said...

erza=huhuh...camat raye wak~

krole said...

nget=huhuhu mne de pose wak ngee~

krole said...

atiq=huhuhu msti r wak ngee~

krole said...

silah=fevret krole tu hehehe~

krole said...

FA=thanks pren..tul pa FA ckp tu,kenangan terindah o0o0o~