Saturday, April 23, 2011

Maharaja Lawak Minggu 4

Huhuhu maharaja lawak minggu ke-4 kali ini memang terbaik!!! minggu ini kita melihat penyingkiran Alex raja lawak dari arena maharaja lawak ni~ tapi bagi krole keputusan ini memang tepat kerana krole tengok Alex kurang menyerlah diarena ni, tak tahulah mengapa??? mungkin tekanan daripada pelawak-pelawak senior kot~ contohnya seperti jozan, jambu, sepah, dan Nabil yang rata-ratanya membawa saingan yang sengit diantara satu sama yang lain, memang terbaiklah!!! semalam krole tengok persembahan jozan amat menghiburkan hehehe kali ini mereka tampil dengan lawak sebagai pencuri duit tabung surau huhuhu memang lawak dan kreatif diorang ni krole doakan terbaik untuk diorang, tapi tidak ketinggalan juga kumpulan sepah dan Nabil yang memberikan persembahan yang terbaik dari ladang, guling-guling krole tengok lawak diaorang ni~ krole tengok kat facebook ramai member-member yang update berkenaan maharaja lawak ni, ada yang puas hati dan ada yang tak puas hati, kerana tak dak pakej astro mustika so tak dapat nak tengok, jangan risau korang semua boleh tengok kat link bawahni ok.

Disini krole sediakan beberapa link persembahan maharaja lawak semalam, harap korang terhibur ya!!!

JOZAN
SEPAH
NABIL

yang lain semuanya ada kat sana korang scroll je kat bawah ye, bagi krole yang terbaik semalam adalah mereka bertiga ni, so enjoy~



p/s : pergh!!! tak kering gusi

12 Komen:

shah said...

SK ada share link download klu korang x sempat nk tengok lg..

http://www.sembangkosong.com/2011/04/download-link-maharaja-lawak-minggu-4.html

jaya jr said...

haha..sepah bes dalam ML

khairul akmal azman said...

minggu ke 4 milik jambu la..
terbaik wok!

Esempoi said...

time jambu perform. aku gelak je manjang.. haha

Wanzi said...

minggu ni tak sempat lagi nak tgk
.... agak2nya sape ok

khairul said...

selesai sudah autoshow aku semalam.http://gilamodified.blogspot.com/2011/04/esso-ninariang-ent-autoshow-apr-23-2011_24.html

krole said...

shah=thanks shah~ngeee

krole said...

JJ=ngeee~tol2..krole stuju~

krole said...

khairul akmal=huhuu tol2..mmg best~

krole said...

Esempoi=sal gabungan dorang berdua mmg da best!!!

krole said...

wanzi=bg krole sepah n jambu..mmg menyerlah mnggu ni~

krole said...

khairul=wuah!!!menarik!!!